Ma 2024 július 18. Frigyes napja van. Holnap Emília napja lesz.
Pikó Bandi meg a nyócker

Pikó Bandi meg a nyócker

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ömlik a szar az új polgármester szájából, avagy laza libsi lózungok.

A stílus maga az ember – tartja a mondás. És ebben a kis szösszenetben most mi a magas műveltségű és nagyszerű újságíró, újdonsült VIII. kerületi polgármester stílusában írunk.
Történt a minap, hogy az index.hu tudósított egy jó kis eseményről, minek keretében összerántották az ellenzéki polgármestereket, hogy ugyanmár, nagy(kis)közönség előtt bámulják áhitattal saját köldöküket,
és nyalogassák egymást.

Pikó Andrástól a baloldali (tehát elméletileg baráti) médium a következőket idézte, hogyaszongya: „azt már megszokták az emberek, hogy kilopják a szemüket, de azt nem viselik jól, ha leszarják a fejüket.” Ez
egy gyönyörűséges költői kép, de egyben előrevetíti Pikó polgármesteri ideáját is, azaz ő feltételezi, hogy elődei loptak, és ehhez hozzászoktak(?) az emberek a VIII. kerületben, tehát majd ő is lopni fog.
Mellesleg kiváncsian várjuk, hogy a lopás vádját a hivatal volt vezetőivel és alkalmazottaival kapcsolatban bizonyítja-e, mert ha nem teszi, akkor eddig nyilvánvalóan végighazudta a kampányt.
(Honnan ismerős ez?).

A másik, hogy eddig „szartak az emberek fejére” – ez is egy ordas nagy hazugság, de legalább megígéri, hogy ő nem fog. Dicséretes.

A következő állítása szerint a Józsefváros újság eddig észak-koreai propagandát „tolt” a kerületben a fideszes vezetés alatt, de mostantól megszólaltatják majd a kerületi ellenzéket (értsd: Fidesz-KDNP) is.

Majd következik egy szintén erős költői kép:

„Mostantól rajta lesz a légyszar az uralkodói képen, és nem fogjuk törölgetni.” Bármit is jelentsen ez?!
Erről csak annyit, hogy miközben szavakban ennyire el van foglalva a Józsefváros újsággal az újságíróból vedlett polgi, az elvileg heti rendszerességű lap egy hónapja nem jelent meg, a jozsefváros.hu oldal
legfrisebb cikke pedig október 17-i. Várnánk mi a dél-koreai színvonalú tájékoztatást, csak ugye, nincsen.

És a végére jöjjön a kedvenc beszólásunk Pikótól, amúgy egy jó poénért az anyámat is... alapon:

„Örülök, hogy egy hét keresgélés után megtaláltam a hivatalban a férfi vécét” Ügyes vagy Bandi!

Reméljük, öt év múlva (vagy hamarabb) ennél gyorsabban találod meg a kijáratot!

Csókol benneteket: Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mozi világ (440) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Életmód (1) Heti lámpás (322) Tereb (146) Gazdaság (713) Történelem (18) Mondom a magamét (7719) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2825) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Belföld (11) Nézőpont (1) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Autómánia (61) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>