Ma 2021 szeptember 22. Móric napja van. Holnap Tekla napja lesz.
db0e3320dd11dbc88ad1569f4ba903b7.jpg

Lovas István: A világtörténelem legszörnyűbb fegyvere (Demokrata, 1998.)

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Izrael biológiai “etnikai bomba” kifejlesztésén dolgozik, amely faji alapon öl. A biológiai fegyver “beállítható” úgy, hogy arabokat - például palesztin arabokat vagy iraki arabokat - gyilkoljon meg, de sértetlenül hagyja a zsidókat, állítják izraeli katonai és nyugati hírszerző források.

MIKOR “ROBBAN” A ZSIDÓKÍMÉLŐ, ETNIKAI BOMBA?

Zsidó tudósok teljes gőzzel kísérleteznek a fegyveren a Tel Aviv melletti, szupertitkos Nesz Ciona biofegyver laboratóriumban. A cél: a vírusok és bizonyos baktériumok azon képességének felhasználása, hogy az áldozat sejtjeiben lévő DNS-t megváltoztassák.

A kísérletek génsebészeti úton igyekeznek olyan halálos mikroorganizmusokat kialakítani, amelyek csak a kiválasztott jellegű géneket támadják meg. Izraeli kutatóknak a jelentések szerint máris sikerült azonosítaniuk olyan géneket, amelyek csak az arabok genetikai felépítésében található és ebből genetikailag módosított baktériumokat és vírusokat hoztak létre. A programon dolgozó egyik tudós - természetesen neve elhallgatását kikötve - hangsúlyozta, a feladat rendkívül bonyolult, mivel az arabok és a zsidók is sémita eredetűek, de tette hozzá, kollégáinak “sikerült bizonyos arab közösségek - főként irakiak - genetikai profiljának egy adott jellemzőjét azonosítani.”

Az izraeli parlament, a Knesszet, egyes baloldali tagjai a kormányt azzal vádolták, hogy “Dr. Mengele munkáját folytatják.” Dedi Zucker, a Knesszet tagja november 14-én kijelentette:

“Morálisan, történelmünk, hagyományaink és tapasztalatunk alapján az ilyen fegyver iszonyatos szörnyeteg, amelyet be kell tiltani.”

Más szakértők hozzátették: az etnikai céllal gyártott fegyverek gyakorlatilag legyárthatók, de azok létrehozásának következményei borzalmasak.
Tavaly az amerikai külügyminisztérium egyik bizalmas jelentése figyelmeztetett arra, hogy biológiai szereket génsebészettel létre lehet hozni egy újfajta, halálos fegyver előállítása érdekében. William Cohen amerikai védelmi miniszter pedig kijelentette, hogy kapott jelentéseket, melyek szerint valahol “bizonyos fajta patogéneket hoznak létre, amelyek etnikai-specifikusok.” November elején egy izraeli hírszerzőforrás megerősítette, hogy Cohen nyilvánvalóan Izraelre gondolt.
Porton Down az Egyesült Királyság biológiai védelmi intézménye, ahol a múlt hónap elején kijelentették, hogy az Izraelben kísérleti stádiumban lévő fegyverek elméletileg lehetségesek, és, mondta szóvivőjük: “Elértünk egy olyan pontot, ahol nyilvánvalóan szükség van nemzetközi egyezményre a biológiai fegyverek megállítása érdekében”.

A Brit Orvosok Egyesülete olyan mértékben aggódik az új, genetikai fegyver kifejlesztése miatt, hogy vizsgálatot kezdeményezett, melyről jelentését januárban hozzák nyilvánosságra. A jelentés összeállításáért felelős team vezetője már most kijelentette: “Az etnikailag célzott biológiai alapú fegyverrel egy lakosság körében még adott csoportokat is meg lehet támadni. A hadtörténelem - amely hemzseg az etnikai okokból kiváltott konfliktusoktól - mutatja, milyen veszélyről van szó.”
A Nesz Ciona laboratórium vegyi és biológiai fegyvereket gyárt és egymaga - külföldi katonai szakértők szerint - nagyobb az összes arab és iráni biofegyver laboratóriumnál együttvéve.
Mind Izrael, mind az amerikai és a holland hatóságok számára rendkívül kínos volt az, hogy mostanában derült ki, az 1992-ben Amszterdamban lezuhant izraeli szállítógép a Sarin nevű, halálos ideggáz indítóvegyszereit szállította. Pontosabban 190 liter dimetil-metilfoszfonátot (DMMP).

A vegyszereket egy amerikai cég küldte Izraelbe. A mentésnél segítséget nyújtók még ma is bőrbetegségben, allergiában szenvednek, valamint immunrendszerük legyengült. A vegyszerek rendeltetési helye a nesz cionai halálgyár volt, olvasható a Berliner Morgenpost idei, október 8-i számában (is).
Hetilapunk kutatásai szerint a rasszista pusztítás lehetőségére elsőként a Genetics Forum c. genetikai szakfolyóirat 1997. februári száma hívta fel a figyelmet.

A havilap a fentebb említett Brit Orvosok Egyesülete tudományetikai tagozatának vezetője - ugyanaz a személy, aki most a veszélyre felhívó jelentést összeállító orvoscsoport feje - felszólalását ismertette, mely a Világ Orvostudományi Társaságának 1996-ban, Dél-Afrikában tartott konferenciáján hangzott el. A brit orvosnő felhívta a résztvevők figyelmét arra, hogy már “most is megvan az elméleti lehetősége anatómiai vagy fiziológiai rendszerek - beleértve a látás - célbavételére úgy, hogy az emberek genetikai hasonlóságát vagy különbözőségét veszik alapul.” Majd hozzátette: “A genetikai fegyverek potenciális hatása alattomosabb, de kevésbé nyilvánvaló lehet, mint bármi, ami jelenleg létezik. Például készíthető egy olyan hatóanyag, mellyel sterilitást vagy halálos, örökölhető betegséget lehet létrehozni.”
A Nesz Ciona szörnyű titkát most az Egyesült Királyság legtekintélyesebb lapja, a konzervatív londoni Times vasárnapi kiadása, a Sunday Times november 15-i száma ismertette. Hetilapunk a faji fegyver hírének közlésével érthetően várt, ugyanis nem hittük, hogy a világtörténelem eddig minden bizonnyal legiszonyatosabb pusztítóeszközének kikísérletezéséről szóló híreket a pénzes média és a közszolgálati adók elhallgatják. Egészen egyszerűen erre még - noha már megéltünk nyolc év liberális médiaterrort - mi sem voltunk felkészülve. De megtörtént.

Lovas István

(Demokrata, 1998. 12. 10)

forrás: Lovas István Facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (6) Életmód (1) Irodalmi kávéház (505) Sport (729) Mondom a magamét (5584) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2115) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Politika (1578) Heti lámpás (255) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Nagyvilág (1458) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Flag gondolja (33) Gazdaság (662) Mozaik (83) Mozi világ (440) Autómánia (61) Tereb (138) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>