Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
c0e9229d541f2a71bf55fd2dbe5411a0.jpg

Seszták Ágnes: Falus a jeges ló

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Falus Ferenc az ellenzék főpolgármester-jelöltje leginkább lóhoz hasonlította magát. A kedves, strapabíró állathoz, amely viszont szerinte nem okos. Szóval az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje egy buta ló? Bocsánat, egy unalmas, szürke, buta ló?

]]>Falus Ferencet tulajdonképpen a kényszer szülte]]>, a finisben került a képbe, és nagyon ügyel arra, hogy ne mondjon, ne ígérjen, és ne tévedjen a bombasztikus bejelentések mezejére, lásd ingyen BKV. Nehéz belőle konkrétumokat kicsikarni, életrajza hézagos, mert azt ugyan megtudjuk, hogy két évet Moszkvába járt egyetemre, de azt nem, hogy az 1991-ben Magyarországra telepített Joint Magyarország, azaz a Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány kuratóriumának ő az elnöke. Ezt a Heti Válasz tényszerűen és körítés nélkül közölte, de a Magyar Narancsnak ez is elég, hogy rúgjanak egy méretest a lapba, jelezve, hogy a Falus körül kialakuló bármilyen vitát az antiszemitizmus táplálja. Ahogy az nálunk folyton ismétlődik, sokat elárulva a sajtószabadságnak hazudott szájkosárról.

Falus Ferencről az a kép ugrik be, amint ]]>beoltatja magát a H1N1 influenza elleni vakcinával]]>. A kép alapján ma sem tudható biztosan, hogy valóban beleszúrták-e a karjába a tűt, vagy kupakkal fedték le. A miniszterelnök Gyurcsány Ferenctől Falus Ferenc ÁNTSZ-főorvosig mindenki arról beszélt, hogy világjárvány lesz, és mi fogjuk ellátni influenza elleni vakcinával a világot. Hamar kiutaltak kétmilliárd forintot annak az Omninvestnek, amelyről nem tudjuk, inkább sejtjük, kik a tulajdonosai Cipruson. Amikor a cég hátteréről faggatták Falus Ferencet, akkor frappáns favicceinek egyikével válaszolt: „Sosem érdekelt, hogy a kávét milyen háttérrel készítették, csak az érdekelt, milyen a kávé.” Hát nem is.

A vakcinát ingyen ígérték a lakosságnak, 600 ezer emberrel mégis kifizettették, 800 ezer pedig raktáron maradt a hatmillióból. Ezt az el nem adott oltóanyagot is nagyvonalúan kifizették a misztikus Omninvestnek. Tapasztalatok szerint a vakcina egyes esetekben súlyos idegrendszeri károsodásokat is okozhatott. Ennyi azért elég, hogy Falus Ferenc alkalmasságát legalábbis kétségessé tegye. A kiváló üzletember, aki egy amerikai otthoni ápolási módszert zseniálisan konvertált magáncéggé, még nem biztos, hogy kiváló főpolgármester lenne, ahogy azt ő tartja magáról hegynagyságnyi önbizalommal. Sőt, az a kevés, jövőről megfogalmazott vízió, amit Falus elmondott vagy felmondott, még csak nem is vonzó. A főpolgármester-jelölt legfőbb törekvése, hogy alakítsa az egészségpolitikát, beleszóljon az egészségügyi tervezésbe. Természetesen hosszú, boldog, egészséges életet kívánva minden budapesti polgárnak. Miközben ez utóbbiak pusztán jól csengő közhelynek minősülnek, Falus a szakrendelést és az alapellátást erősítené meg. Sajnos mind a két elgondolás kiemelt fontossággal jelenik meg az idei egészségügyi tervekben. Ugyanakkor eléggé köztudott, hogy a pazarlás az egészségügyben a kiszervezéseket és a magáncégek költséges megbízásait jelenti.

Falus Ferenc programja még nincs kész, internetes oldalára várja a budapestiek ötleteit, hogy mivel tudnák segíteni a munkáját, büszkén hangsúlyozva, hogy mekkora csoda, hogy őt három ellenzéki párt is jelölte. Arról sem érdemes elfeledkezni, hogy ezen pártok taglétszáma ma nem adna ki egy közepes iskolai létszámot. Falus Ferenc nyilatkozik, szerepel, ]]>videóztatja magát]]>, még a jeges vizes vödör is előkerül, de fogjuk még látni lovon is, ahogy bevágtatott, úgy fog kivágtatni a képből.

Seszták Ágnes - mno.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2778) Gazdaság (702) Mozi világ (440) Heti lámpás (310) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Sport (729) Kultúra (6) Nézőpont (1) Politika (1582) Egészség (50) Mondom a magamét (7501) Életmód (1) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Történelem (17) Nagyvilág (1309) Szépségápolás (15) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>