Ma 2024 június 15. Jolán, Vid napja van. Holnap Jusztin napja lesz.
Titkos szex az Európai Parlamentben + videó

Titkos szex az Európai Parlamentben + videó

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Von der Jogállamiság beszéde közben történt a botrányos eset.

Még tart a vénasszonyok nyara, de már kevésbé sürgős a paradicsomnak az érés, és a cukkíni is gondolkodik, kell-e még termést hoznia. Azért locsolgatom még a kertet, mert az égi áldás ritka vendég errefelé. S lám, megérkezik Józsi bá’ is, aki nyilván hajnalban locsolt, most meg a kert és az udvar között lévő virágok közül távolít el egy-egy eltévedt gyomot. Meglát. Már jön is. Köszön és így folytatja:

— Édes fiam, megmutatom neked, mert ilyet még nem láttál — csigázza fel érdeklődésemet, miközben matatni kezd a telefonjával. Mi tagadás, rég volt az öreg ilyen vehemens.

— Látom, nagyon izgatott, kíváncsivá tesz — töröm meg a beállt csendet.

— Hát igen, mindjárt megtalálom a videót, de addig is megkérdem, tudod-e, hogy a pszichológusok szerint miért kötögetnek leginkább az idősebb nők?

— Unatkoznak? — teszem fel a kérdést. — Egyfenét, ne bolondozz! Akkor nem foglalkoznának a jelenséggel pszichológusok.

— Passz — válaszolom, bár kikívánkozott belőlem, hogy azt mondjam, a férjüket bosszantják vele.

 

— Azt mondják az okosok, hogy a szexhez hasonló módon dopamint választ ki a szervezet, emellett a stresszt is elűzi és teljesen kikapcsolja az agyat — közben megtalálja a videót. Mutatja, amint Ursula von der Jogállamiság beszél, miközben belügyi biztosa, Ylva Johansson kötöget az Európai Parlamentben. Józsi bá, pedig nyilván nem először látja a felvételt, előbb szélesen vigyorog, majd nevet, én meg görnyedezve hahotázom.

— Szóval a belügyi biztos a pfizeres Ursula bugyuta beszéde közben úgy gyűri le a stresszt, hogy kikapcsolja az agyát, és ha már nincs jobb dolga kötőtűivel szexel egy jót?! — nyögöm ki nagy nehezen, majd elkérem a videó linkjét, hogy minél több barátomnak szerezhessek kellemes perceket.

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2813) Heti lámpás (319) Tereb (146) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Belföld (11) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7652) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Politika (1582) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Gazdaság (711) Flag gondolja (36) Sport (729) Történelem (18) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>