Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
unnamed.jpg

A 444 megtalálta a nagy polgári engedetlenségi mozgalom beindítóját

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
]]>444.hu]]> megtalálta Kálmánt, akiről nagy anyag készült, videóval. 

Kálmán visszakéri a NAV-tól a munkáltatója által befizetett adójának egy részét. Kálmán ugyanis nem akarja, hogy keresetének a törvények szerint a magyar államot megillető része valóban a magyar államé legyen. 

Kálmán híveket toborozna maga mellé, és arra buzdítja leendő követőit, hogy ők se akarják, hogy adójuk a magyar államé legyen. Kálmán hangsúlyozza, ő nem adócsaló - és ezt nem is állíthatja senki -, ő csak nem akarja, hogy adója Magyarországé legyen. Arra azért mondjuk nem tért ki, hogy várt követői miképpen fosszák meg az államot adóbevételétől. 

Kálmán karakán: "jól értik, itt most a polgári engedetlenség intézményéről beszélek" - jelenti ki dölyfösen. "Fogjuk már fel, hogy a miénk" - utal az államtól elvonni kívánt pénzekre, majd sopánkodik, milyen ostobák az emberek Magyarországon: "nem értik azt a fogalmat, hogy közpénz".

Nagy szerencséje a 444.hu-nak, hogy rátalált Kálmánra, hiszen úgy kell a balliberálisoknak egy megváltó forradalmár, mint egy falat kenyér. Azért lehet, hogy Kálmán mégsem csak úgy az utcáról esett be. Ugyanis az internetre a saját maga által feltöltött önéletrajz szerint Kálmán az erősen ballib HVG-nél dolgozott újságíróként a 2000-es évek első felében. Biztos a mi hibánk, de nem rémlik egyetlen hasonlóan drámai hangvételű írása sem például a Gyurcsány-korszakról. Vélhetően Kálmánnak Gyurcsány alatt minden jobb volt.

Elmesél ellenben egy valóban szomorú történetet egy későn jövő mentőautóról, és a perforált vakbele miatt életveszélybe kerülő ismerőséről. Ezen sajnálatos esetet elegendő oknak véli, hogy a maga részéről ne finanszírozza tovább adójából az egészségügyet. És szándéka szerint elszánt hívei sem adnak majd egy büdös petákot se a ebbe magyar egészségügybe. Kálmánnak ugyanis nincs veszítenivalója, majd eltolja a bringát külföldre, mint már tette ezt korábban is. Aki meg itt marad, annak annyi se jusson, mint amennyi most van. Igaz, azt például nem tudjuk, hogy Katarból hová adózott Kálmán, de ez nem is fontos.

Érdemes megnézni a beszélgetésről készített felvételt is. Van itt minden, plakátkampánytól boltbezárásig, még Kálmán Olgát is bevágták a videós anyagba, méghozzá a szigorúbbik arcával, amikor éppen a kormányszóvivőt kérdezi - még az ATV stúdiójában.

De ne legyünk rosszindulatúak, az ]]>egész cikk ]]>jól illik a 444.hu-hoz. Mint ahogy az a videó is, amit a liberális portál ajánl szíves figyelmünkbe közvetlenül a Kálmánnal készült cikk után.

Maurer Zoltán

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Autómánia (61) Jobbegyenes (2825) Kultúra (9) Tereb (146) Belföld (11) Heti lámpás (322) Gazdaság (713) Mondom a magamét (7725) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Gasztronómia (539) Politika (1582) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>