Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
6324679ddf810ec2f62ad986f5a814d3.jpg

Gyurcsány máig nem tisztázta plágiumügyét

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A pénzügyi oligarchia udvaronca még mindig azt hiszi: megmondó ember lehet. Személye évek óta "sikeresen" tolja szélsőjobbra a választókat.

Gyurcsány Ferenc kiemelte, a választás tétje az, hogy „tart-e az a sorozat, amit október óta látni”, azóta ugyanis kormánypárti jelöltek fontos választáson nem tudtak nyerni… A pénzügyi oligarchia udvaronca még mindig azt hiszi: megmondó ember lehet. Személye "sikeresen" tolta jobbra a választókat.

Pedig máig nem tisztázta plágiumügyét.

A civilizált politikusi kör elegánsan oldotta meg a plágiumgyanút: lemondott az érintett tisztségviselő. A lakájpolitika alakja azonban a lehető legpitiánerebb módszert alkalmazza: reménykedik. Mármint abban, hogy a választópolgár felejt.

Telik az idő, és az emberek hátha felejtik a súlyos plágiumügyet…

Pedig fölöttébb erős a gyanú, mely szerint Gyurcsány is schmittelte dolgozatát. Egy volt rokon tisztázta: ő írt azonos témakörben szakdolgozatot, és a paksamétát a szülői házban hagyta. Ebben a szülői házban akkor még a gyurcsányi jelenlét is gyakori volt.

Megszerezhette tehát az írásművet.

A gyurcsányi plágiumügy kipattanásakor a sajtó egy része tisztázta: a szakdolgozat témája tökéletesen azonos az egykori két sógor esetében. Az előkerült részletek is átfedésben vannak. Felparázslott a gyanú: Gyurcsány is schmittelte dolgozatát.

Neki azonban nem akaródzott lemondani.

Ő nem az európai kultúrában szocializálódott. A sztálini minta lebegett szemei előtt ifjú korában. Ő ebben rekedt meg. És Jóska bácsinak esze ágában sem volt lemondani: inkább tisztogatásokat rendezett a nomenklatúrában. „Fiatalított…”

A nála húsz évvel ifjabb „öregeket” kiiktatta, s ő maradt.

A sztálini iskola ma nem alkalmazható. A sztálini pofátlanság azonban gyakorolható a pénzügyi oligarchia rendszerében. Az oligarchia kedvenceinek mindent szabad: schmittelni is. Neki nem kell megtalálnia dolgozatát, nem kell tisztáznia múltját.

A lakájpolitikában fénylik a kettős mérce.

De miért nem követelik a plágiumügy tisztába tételét azok, akik ehhez parlamenti nyilvánosságot kapnak? Miért hagyják, hogy a felejtés sűrű homálya boruljon a gyurcsányi plágiumügyre? Miért udvariaskodnak azzal, aki maga hisztériázott a polgári politikus lemondásáért plágiumgyanú miatt?

Miért engedik, hogy megmondó emberként pojácáskodjon?

Miért nem szembesítik korábbi tetteivel? Mesés meggazdagodásának rejtélyével. Elévült adóügyével. Az első brókerbotrányban előkerült furcsa telefonbeszélgetés utalásával. A hajlékaként szolgáló luxusvilla drámai történetével? A 2006 októberi polgárverés fájdalmas tényeivel.

Az ország eladósításának bűnös felpörgetésével.

Miért parádézhat még mindig megmondó emberként az, aki erősen gyanús plágiumügyét sem tisztázta? Nincsenek demokraták a közéletben? Nincsenek olyan képviselők, akik teljesítik azt, amiért a választópolgár a tisztelt Házba küldte őket?

És amiért az adózó tömeg tekintélyes jövedelmet fizet nekik.

A schmittelés egyre megalapozottabb gyanúja szalonképtelenné tesz egy politikust Európában – most éppen egy szlovéniai példa villan fel előttünk. Budapest miért nem képes megtisztulni? Úgy, ahogy Ljubljana teszi.

Miért nem zavarja a demokratákat, hogy Gyurcsány is schmittelhette szakdolgozatát?

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (10) Történelem (18) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Sport (729) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7546) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2788) Nézőpont (1) Gazdaság (705) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (7) Életmód (1) Heti lámpás (312) Szépségápolás (15) Politika (1582) Gasztronómia (539) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>