Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
fa33fab56f81eafd08cd66f6a7b13f9c.jpg

Zoltai, Tasnádi és egyéb túlkapások

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Zoltai Gusztáv után javaslom kormánytanácsadónak felkérni a mindig mosolygó Kóka Jánost, a rettenthetetlen Szekeres Imrét és az elnyűhetetlen Portik Tamást is.

Dicsérni jöttem, nem temetni.

Szívem teljes melegével üdvözlöm, hogy immár Zoltai Gusztávot is ]]>a táborunkban tudhatjuk]]>! A komcsik elleni harcban mindenkire szükség van, aki ]]>belső információkkal rendelkezik]]> mind a munkásőrségről, mind a zsidó közélet szereplőiről; akit ráadásul a sajátjai is megsértettek, ]]>korrupciós vádakkal illetnek]]>. Most, hogy magunkhoz édesgettük, nyilván akkor és arról énekel majd, akiről kérjük. Engedjék meg, hogy Zoltai szerződtetését a reálpolitika győzelmeként értékeljem az érzelmi megközelítés felett!

Zoltai Gusztáv - Fotó: MTI

Ugyancsak öröm töltötte el a szívemet, amikor láttam, hogy van erőnk készenléti ]]>rendőröket küldeni]]> az Ökotársra. Hol van az előírva, hogy csak a komcsik végezhetnek ]]>testüreg-vizsgálatot]]>, hogy csak ők ]]>gumilövedékezhetnek, kardlapozhatnak]]>, és egyáltalán: csak nekik van joguk rendőri túlkapásokat foganatosítani? Igen, meg kellett végre törni a balliberális erőszak-monopóliumot! Már épp akartam szólni: nem tetszett az elmúlt négy évben, hogy ezek a civil libsik szabadon tüntetgethettek itt az ablakom alatt rendőri biztosítás(?!) mellett, ahelyett, hogy odaizéltünk volna nekik. És egyébként is: be kell végre mindenkinek látni, hogy a nagykutyákat egyszerűen nem lehet elszámoltatni, ezért a középkádereken érdemes bosszút állni! A jog nem engedi, hogy hűtlen kezeléssel vagy akármivel vádoljuk meg Gyurcsányt, a minisztereit, esetleg most Norvégiát, ezért magam is azt javaslom, hogy verjük el a port a főosztályvezetőkön meg a zöldruhás alapítványi néniken. Engedjék meg, hogy ez esetben is hangos bravóval jutalmazzam Önöket!      

És akkor még nem beszéltem ]]>Tasnádi László államtitkárrá emeléséről]]>. Ahogy már Zoltai úr méltatásakor voltam szíves közölni, mindenkire szükségünk van, aki egykor ellenünk volt bevetve, de most hajlandó feláldozni a függetlenségét értünk. Tudomásul kell venni, hogy minden rendszer használ átállókat, hogy az ő kivételes képességeik révén erősítse a szabályt – esetünkben a komcsik elleni küzdelmet. Még egy pont Neked, dicső reálpolitika!

És akkor áttérnék a tanácsaim megfogalmazására:

1. Javasolnám Geszti Péter szerződtetését. Azért elsősorban… Ja, most látom, hogy ]]>a Magyar Narancs szerint]]> ő már félig velünk van, akkor bocsika.  

2. Az offshore elleni harcban egészen új távlatokat nyitna, ha kormánytanácsadóként tudnánk támaszkodni a néhai SZDSZ vezérére, ]]>Kóka Jánosra]]>. Jaj, de figyelmetlen vagyok! Neki is adtunk már menlevelet…, izé, ]]>diplomata-útlevelet]]>, úgyhogy látom, itt is sínen vagyunk.

3. A következő ötletem Szekeres Imre szerződtetése lenne. Úgy hallom, ő se drága nagyon, viszont mindenkit személyesen ismer a baloldalon – és meg van sértődve, mert épp a senki kategóriába taszította a pártja. Ha nagyon akarja, hozhatja a tanácsadói körbe Lamperth Mónikát is; ő épp ]]>potencianövelőt árul MLM-rendszerben]]>, vagyis szervezetfejlesztési szakértőként rá is tudnánk támaszkodni.

4. Mindezek után talán magyaráznom sem kell, hogy mekkora lökést adna az alvilág elleni küzdelemnek, ha meg tudnánk nyerni kormánytanácsadónak az általunk ]]>méltatlanul meghurcolt]]> Portik Tamást.

Összefoglalva: aki megvehető odaátról, azt vegyük is meg! A sajátjaink lelke, lelkesedése, gusztusa, memóriája most nem számít! A mieink legfeljebb berzenkednek, lázadoznak, aztán – ]]>ellenzék híján]]> – előbb-utóbb megunják, hazamennek.

]]>www.valasz.hu]]> - Bódis András

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Tereb (146) Belföld (11) Flag gondolja (36) Történelem (18) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2789) Autómánia (61) Sport (729) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (312) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7549) Kultúra (7) Gasztronómia (539) Gazdaság (705) Egészség (50) Nézőpont (1) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>