Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
1534d54be1ca3ef1fa2c576b94feac78.jpg

Mégis vannak belgák

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Na, bravo! Ez szép volt. Közszolgálati televízió díjas bevezetőt sikerült az Indexnek rittyentenie a napi Juhászpeti interjúhoz. Hogyaszongya’:

Fideszes politikusok figyelmeztetik Juhász Pétert: kemény emberek érdekeit sérti azzal, hogy a belvárosi ingatlaneladásokkal foglalkozik. Az Együtt társelnöke azonban nem retten vissza, eltökélt célja a felelősségre vonás, és hogy új választásokat írjanak ki az V. kerületben”. Németh Szilárd csepeli rezsiellenes felkelő napi rajtaütéseiről se számolt be ennyire bekrémezett nyelvvel a királyitévé.


Kicsit ]]>kósaandrásosra]]> véve a figurát: sajtóberkekben magukat jól kiismerő forrásaink szerint, az Index belistázott áron kínál felületet politikusoknak az egymás ellen folytatott lejárató küzdelmeikhez.

Ugyanabban az újságban! A pénznek végül is nincs szaga, haladjunk tovább…

Szintén magas rangú forrásaink erősítették meg (rég akartam már egy rendesen kósaandrásosat írni) azt a belvárosi szóbeszédet, miszerint a Juhászpeti múlt hét csütörtökjén udvariassági látogatást tett az MSZP nyugdíjasklubjában, a Deák-körben, ahol Lendvai Ildikó és Kovácslaci bácsi képviseli a permanens baloldali megújulást, a vég nélküli megfiatalodást. Petitől egyébként jó okkal féltek a szocik, hiszen Rogántóni mellett azért az ancien régime-et is rendszeresen szájára veszi az Együtt2014 párt mozgalom akármi elmúlthuszonötévezezése jegyében. Gondolták némi intimpistáskodással, közös ismerősök felemlegetésével, pici nosztalgiázással helyre lehet állítani a status quot. Jelezve, hogy ők bízna Petiben, szeretik, közülük valónak tartják, akár pirosba is öltözhetne, másnap Tamás Ervin ]]>olyan pubit írt]]> Népszabi véleményrovatába, amihez hasonlót utoljára ott a dorogi bányászkommuna jelentetett meg Sztálinelvtárs 65. születésnapja alkalmából. Szép a szeme, arca üde, stb.

***

A mai Index pr-interjújában úgy említi Juhászpeti, mint legközelebbi kollégáját, aki segít neki feltárni a feltárnivalókat. Bogád Zoltán képviseli az oknyomozó tudást a kis csapatában. Mert hiába írja a Tamáservin: „talán ezért is mer és tud meggyőzően riposztozni, szellemileg és idegileg jól kondicionált, fegyelmezett, és – mint fogalmaz – nem riadt plüssállat egy kredencpolcon”, Juhászpeti semmit nem változott az elmúlt pár évben. Tény és való, vehemensen tud mindent képviselni, csak éppen nincs mögötte se valódi tartalom, se valódi képesség. Igazából egy mozgóárus, vagy egy házaló termékbemutató testhezállóbb feladat volna a nagy hang mögött megbúvó szerény intellektusának. De ez legyen az ő, illetve az őt első sorba emelők problémája…

Szóval ez a Bogád Zoltán nevű ex-indexes újságíró régi cuccozós haverja a Petinek. Hogy milyen állapotban van, arról forrásaink egybehangzóan felemlegették a bajai választási hisztéria – az oktatóvideó mellett – legkomikusabb epizódját, amikor a teljesen szétcsapott Zutyu (Bogád beceneve) őt megfigyelő, lehallgató, követő fideszeseket látott minden járókelőben, széltől meg-megrebbenő bokorban, reccsenő ágban és rendőrségi védelmet kért, feljelentéseket tett.

Pedig más olvasata is van a nagy erőlködésnek: csupán fideszesek vívják idejekorán kirobbant örökösödési háborújukat, egyesek közülük a buta Juhászpetivel és a szétcsapott Zutyuval.
 
Merre is van Belgium?

]]>www.tutiblog.com]]> - szerző: Piréz Róbert

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Heti lámpás (312) Mondom a magamét (7546) Életmód (1) Gazdaság (705) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Gasztronómia (539) Sport (729) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Autómánia (61) Kultúra (7) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Vetítő (30) Belföld (10) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2788)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>