Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
55b92bd7245f6c6a0cea878d6e526071.jpg

Fasiszták

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Lenne Ön fasiszta?Szeretne zsidózni?Szeretne üvölteni? Szeretne gyűlölni? Kényelmes egy meló ugye? Meg lehet élni belőle, ugye?Mocskosul jól lehet megélni belőle, ugye? 

Magyar Szocialista Párt, mondhatni MSZP, ugye?
Széplelkű értelmiség, hárombetűs zöldellő párt ugye? A szebbiket értjük, de ők – már hogyan?
Ők, az aranyosak, hogy lennének fasiszták?
Ők? Hát szinte grinpisz!
Ők hogy lennének nácik?

Persze, hogy nem. Dörner szinkronhangja gyűlöletes, Buci bájol a sittről is.
Nézzél tévét!

Beszavazó show-ba kell cigány, néger, teltkarcsú és sovány, jó hang és hamis, és természetesen erdélyi magyar is. Az trendi. Az kell. Egy kiadós részvétet ingerlő székely hang… Nos, az már über-buli. Igaz ez?

Na ne témázzál, kisbogyó!

Írjam le, hogy ez médiafasizmus?

Hát dehogy.

A szocialisták – s értsük rajta avas gárdát és Gyurcsányt is – azt mondják, hogy aki nemzetről beszél, pláne magyarról, az fasiszta!

Érv?

Hát hogyne. A rémkor.

Cipők a Duna-parton. A náci mocsok. Bűzös nyilasok. Tegnapból a mába. A szenny. Az elfogadhatatlan.

Ma ez van?

Kit érdekel? Mi van? Liszt Ferenc téren iszol, bankban dolgozol, bróker vagy, vagy nem, vazze? A miénk vagy nem, köcsög-csávó? Trendi, hogy ezeket lefasisztázod? Hát, hogy másképp… Makovecz is mit nemzetieskedett… Ja, bocsi, ő meghalt… Ja, bocsi… Kell két perc áláhítat, hogy fasisztázzak. Mert miért is építgetett ő? Mit akar az ilyen?

Fasiszták.

S most komolyan.

A barna szennyet az MSZP bányászta elő. A Magyar Szocialista Párt kormányozni nem tudott, lopni kellett, de ehhez ideológiát a legszebb pillanataiban sem tudott kreálni a párt. Így elővették a fasizmus kártyáját. Kijátszották, gátlástalanul. Rémkorszakot megélt emberek félelmeire, gyermekeik generációkon átívelő jogos iszonyára játszva.

Nincs program, gyűlölet van.

Rettegj!

Történelemkönyvet olvasóknak abszurd pillanat volt, amikor Gyurcsány Pestre csábította Gerhard Schrödert. Az akkor éppen a Gazprom alkalmazásában álló exkancellár beszélt a fasizmus megállításáról. Keserű poén: tapasztalata neki is, pártjának is volt bőven ebben. Ugyanis a közhiedelemmel ellentétben Adolf Hitler pártja anno megnyerte ugyan a választásokat, de ez nem jelentett kormányzati jogot, pláne többséget nem. A „Führert” a hatalomba az akkori német politikai elit emelte be, részben a szocdemek is, akik rettegtek az igazság pillanatától. Mondjuk, a melós hangjától….

Ez esetben ugyanis oda lett volna szakszervezeti és pártsarzsi és főleg a fizetés, a világégést majdan támogató nagytőkével lejátszott lamúr pénzelő kéje.

Ha úgy tetszik: melóst kiáltottak, és bankoknak feküdtek.

Vissza a jelenbe.

Ma Magyarországon nincs fasisztaveszély, viszont vannak, akik fasiszta módszereket alkalmaznak. Akik a félelmeken élősködnek.

Ez nem politikai technológia.

Ez aljasság.

Máté T. Gyula, magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Szépségápolás (15) Gazdaság (702) Jobbegyenes (2778) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Kultúra (6) Egészség (50) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Belföld (10) Mozaik (83) Nagyvilág (1309) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7501) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Életmód (1) Sport (729) Történelem (17) Heti lámpás (310) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>