Ma 2024 október 02. Petra napja van. Holnap Helga napja lesz.
69138a1cf550eaad9a26bb93f17501e2.jpg

Szeretik, de verik a bevándorlókat

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az ENSZ szerint egyre több a rasszista svéd, egy másik kutatás szerint pedig egyre több a toleráns. Svédcsavar.

Emelkedik a rasszista indíttatású erőszakos cselekmények száma a toleranciájáról híres Svédországban, derül ki az ENSZ tanulmányából – adta hírül hétfőn az ]]>Origo]]>.

A svédek 44 százaléka még több menekültet fogadna be, mint eddig. Február óta 18 százalékponttal növekedett azoknak az aránya, akik szerint további menekülteket kellene befogadni – derült ki az Ipsos legfrissebb felméréséből – írta egy néhány nappal korábbi, de a címlapon hétfőn még olvasható cikkében szintén az Origo.

És ezt így hogy? A szerkesztőségben is nagy lehet a zavar, hogy mindkét cikket a címlapra tették. Rasszisták és befogadóak a svédek egyszerre? Most akkor nácizzuk a skandinávokat, és mutassunk a híradásokban egyre több képet svéd szkinhedekről, vagy menjünk rá az önkéntesekre, akik menekülteket segítenek?

A helyzet nem kicsit bonyolult.

A valóságot csak a következőképpen tudom elképzelni.

A segélymunkások ételosztás után szépen hazamennek, éjfélkor fémbetétes bakancsot és terepszínű ruhát vesznek elő a lapra szerelhető IKEA-szekrényből. Majd az ENSZ-megfigyelők szeme láttára bandákba verődve, a lakosság félelemérzetét felkeltve, maximális szándékegységben masíroznak kicsit az utcán. Ezt követően pedig egy jól szervezett, csoportosan elkövetett garázdaság keretében kebab büfék kirakatait törik be. A csapat szorgalmasabb tagjai pedig égésgyorsító folyadékkal töltött műanyagkannákkal látogatást tesznek a helyi menekülttábornál. Majd reggel fáradtan, de lelkesen ébredve ruhát, vizet visznek a regisztrációs pontokhoz, beteg migráns gyerekekkel játszanak, tévéstáboknak nyilatkoznak, hogy milyen segítőkész nép is a svéd.

A másik – és talán valószínűbb – magyarázat az lehet, hogy a Központban elfelejtettek egyeztetni az elvtársak a kiadandó közvélemény-kutatásokról. Most pedig megy a nagy telefonálgatás, hogy „Ti mind hülyék vagytok ott az ENSZ-ben? Nagy nehezen kihozzuk, hogy a svédek egyre toleránsabbak, még a lakásukba is befogadnák a bevándorlókat, erre ti meg ránk mértek, hogy mégsem?”

Hogy ki manipulál rosszabbul, azt most már nehezen lehet megítélni, de az biztos, hogy a jövőben nem érdemes figyelembe venni ezeket a kutatásokat. Pláne azért, mert azt is megállapították, hogy a svéd lakosság tulajdonképpen nem a bevándorlóktól fél, hanem az idegengyűlölettől. Életszerű, nem?

Fordulatokban gazdag a német helyzet is

Változik a menekültkérdés megítélése Németországban – jelentette ki az MTI-nek adott interjújában ]]>Kiss J. László]]>, Németország-szakértő, aki szerint a közhangulat, illetve a közvélemény-kutatások egyaránt irányváltást valószínűsítenek.

A legfrissebb információk szerint nem 800 ezer, hanem ]]>összesen másfél millió]]> menedékkérelmet nyújtanak be idén Németországban – írta tegnap a Bild című német bulvárlap egy kiszivárgott kormányzati jelentésre hivatkozva. A bizalmas minősítésű kormányzati dokumentum szerint a menekültügyi ellátórendszer összeomolhat.

Nem véletlen hát, hogy ]]>egyre keményebb hangot üt meg]]> az országba érkező menedékkérőkkel szemben a német kormány több tagja, élükön Thomas de Maiziere (CDU) szövetségi belügyminiszterrel, aki a héten világossá tette: aki Németországba jön, annak tartania kell magát a szabályokhoz.

Szikszai Péter - ]]>www.magyaridok.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (716) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Sport (729) Nagyvilág (1310) Kultúra (9) Egészség (50) Mondom a magamét (7854) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Tereb (146) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Történelem (18) Politika (1582) Flag gondolja (36) Heti lámpás (327) Jobbegyenes (2849) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>