Ma 2023 február 02. Karolina, Aida napja van. Holnap Balázs napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 197.

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Öt migráns “segélyhívására” siető ápolónőt erőszakolt meg az öt észak-afrikai.

]]>DAS BILD]]>

Ál segélyhívással csalogattak Hamburg belvárosában a St. Georg negyedben lévő Lohmühlenparkba egy ápolónőt, majd összeverték és megerőszakolták.

A tettesek: öt, 20 és 30 év közötti észak-afrikai.

Pentagon vezér: “Oroszország gyakorlatilag semmit nem tett az Iszlám Állam terroristái ellen”

]]>RUSSIA TODAY]]>

Ash Carter amerikai hadügyminiszter kijelentette, Oroszország „gyakorlatilag semmit” nem tett a szíriai Iszlám Állam terroristái elleni küzdelemben, azt állítva, hogy az USA és koalíciós partnerei „viselték e terhet”.

Carter az amerikai NBC televíziónak mondta ezt.

(Ez már tényleg több mindennél: Oroszország segített legutóbb a szíriai hadseregnek a kulcsfontosságú Aleppó felszabadításában, amely a Nyugat és szövetségesei által támogatott IÁ és hasonló terrorhordák kezében volt.)

Az amerikaiak mindent bombáztak, több tucat szíriai katonát is megölve, csak éppen nem az Iszlám Állam olajfinomító berendezéseit, reagáltak egyebek között Moszkvában. (Az amerikai öldöklés további bűnlajstromára utalás a cikkben.)

Clintonné New York polgármestere akar lenni

]]>SPUTNIK]]>

Az orosz hírügynökség a New York Daily News bulvárlap hírét ismerteti, amely szerint Hillary Clinton mérlegeli, hogy versenybe szálljon New York főpolgármesteri címéért.

A választás november 7-én lesz.

„Nem kell a 3. világháború!” – tüntetés Bremerhavenben az amerikai tankok ellen

]]>RUSSIA TODAY]]>

Bremerhavenben tüntettek azon kétezer amerikai páncélozott hadijármű ellen, amelyeket a német kikötőbe hajóztak be az „Eltökéltség Hadművelet” (Operation Resolve) keretében. Több száz német békeaktivista vett részt az akcióban. A tüntetők a belvárostól vonultak a kikötőbe.

Észak-Rajna-Vesztfália rendőrsége: észak-afrikai migránsokat rendőrnek!

]]>UNZENSURIERT]]>

Az Észak-Rajna-Vesztfália tartomány rendőrsége fiatal észak-afrikaiakat akar rendőröknek felvenni.

Indoklás: az 1900 jelenlegi rendőrtanulók közül „csak” tíz százalékának van migráns háttere, írja kritikusan a független osztrák hírportál.

A tartományban a német statisztikai hivatal szerint a teljes lakosság 25 %-ának van migráns háttere.

„Hogyan távolítsuk el Trumpot hivatalából?” (Washington Post)

]]>THE WASHINGTON POST]]>

E címmel az amerikai főváros lapjában Richard Cohen nevű újságírójuk írt cikket azon módozatokról, ahogyan Trumpot ki lehet lőni a Fehér Házból.

/Mielőtt tovább mennénk, egy kérdés: el tudnánk képzelni egy olyan cikket, amelyik Obama nevével jelent volna meg ugyanezzel a címmel megválasztása után e lapban vagy bármely más, fősodratú amerikai médiumban? Na ugye./

Cohen így kezdi cikkét: „Donald Trump a nyomorultak egyszemélyes szemétkosara”. (E szép mondat utalás arra, hogy Clintonné Trump támogatóinak a felét nevezte a kampányban „nyomorultak szemétkosarának”.)

Második mondat: „Dicsekvő és hazug.” Majd jön egy sor jelző, amelyben már ott szerepel a rasszista. (A cikkből véletlenül kimaradt a „történelem legsötétebb korszaka”, ami miatt a szerzőt nyilván pénzbírságra ítélik.)

Eltávolítása egyik módja a kongresszusban történő „impeachment” (megvádolás), amit a szenátus által történő elítélés követ. De erre ürügyet nehéz találni (hazaárulás, lekenyerezés, stb.)

Viszont az alkotmány 25-ik módosítása szerint az elnök eltávolítható, ha „képtelen hivatalának hatalmát és kötelességét gyakorolni”. Cohennek ez tetszik, de lemondóan írja, hogy erre valószínűleg nem fog sor kerülni.

A patkányhírterjesztés mai rekordja: “Orbán Viktor nem lesz ott Trump beiktatásán” (ATV)

Kérem az olvasókat, küldjék be azt a hírt az ENSZ  bármely 193 tagországából, amelyben azt választja bármilyen média akár vezető hírként, mint tette azt a hites-szektás ATV, vagy akár „mínuszos” hírként, hogy az adott ország vezetője nem lesz ott Trump beiktatásán.

Azon amerikai elnöki beiktatásról van szó, ahová egyetlen külföldi kormány/államfő nem hivatalos.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (516) Nagyvilág (1305) Sport (729) Belföld (8) Gazdaság (675) Mondom a magamét (6587) Heti lámpás (260) Vetítő (30) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Tereb (142) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Jobbegyenes (2537) Politika (1581) Gasztronómia (539) Történelem (15) Életmód (1) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>