Ma 2021 május 06. Ivett, Frida napja van. Holnap Gizella napja lesz.
Wilders: Orbán Viktor egy hős

Wilders: Orbán Viktor egy hős

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Egy tiszta hang!

A bevándorlásellenes holland Szabadságpárt vezetője Hágában adott interjút az Echo TV-nek.

Geert Wilders példaértékűnek és követendőnek nevezte a magyar migrációs politikát. A holland politikus szerint az Orbán-kormány által építtetett határzár nemcsak feltartóztatja a migránsokat, hanem megvédi a magyar embereket is. A pártelnök hozzátette, azért támadják Magyarországot Brüsszelben, mert erős nemzetállamként a magyar emberek érdekét védi. 

Orbán Viktor egy hős”

– jelentette ki Geert Wilders az]]> Echo TV]]> kamerái előtt. Elmondta, talán a magyar miniszterelnök az egyetlen olyan vezető Európában, aki kimondja, hogy hazája keresztény és nem iszlám ország. 

Amennyiben egy országnak megvan a nemzeti büszkeségérzete, és meg akarja védeni területét, emellett megvan minden technikai eszköze, akkor lezárhatja a határait. Ezt kellene tennünk nekünk is, mint a magyaroknak. Ne felejtsük el, mi történt az elmúlt években például Szíriában. A válság következtében óriási migrációs hullám indult el. De ez mind semmi ahhoz képest, ami az elkövetkező évtizedekben várható!”

– hangsúlyozta a bevándorlásellenes politikus.

Wilders a német aktuálpolitika történéseire is kitért. Véleménye szerint a német kancellár visszavonulása egyértelműen azt jelenti, hogy Angela Merkel elismerte, hogy a migrációs politikája megbukott. 

A kancellár a Willkommenskulturral szabad beutazást biztosított azon szélsőségeseknek is, akik terrortámadásokat és más bűncselekményeket hajtottak végre Európa-szerte"

– bírálta  Merkelt a holland pártelnök. Arra a kérdésre pedig, hogy Brüsszel miért állítja pellengére Magyarországot, Wilders azt mondta:

Azért, mert az Orbán-kormány elutasítja Brüsszel liberális szupranacionális elveit, és erős nemzetállamban gondolkodik.” 

Majd hozzátette:

Magyarország nem akar bevándorlókat. Erről népszavazást is tartottak, és a többség visszautasította a kvótarendszert. Orbán miniszterelnök úr azt mondta, megvédik a magyar embereket. Őt a polgárok választották meg, nem pedig a brüsszeli bürokraták, és nem is az úgynevezett európai vezetők, akik valójában nem is vezetők.”

Végezetül reményét fejezte ki, hogy a Visegrádi Együttműködés országai, Ausztria, illetve Olaszország (más államokkal is kiegészülve) egy olyan erős politikai tömböt alkothat a jövő évi EP-választásokra, amely ellensúlyozni tudja a bevándorláspárti uniót.

Horváth Tamás - ]]>www.888.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Gazdaság (657) Történelem (14) Vetítő (37) Mozaik (83) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Tereb (140) Mondom a magamét (5278) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (505) Jobbegyenes (2019) Szépségápolás (15) Heti lámpás (254) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1454) Belföld (6) Sport (729) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Politika (1578) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>