Ma 2022 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
Szijjártó felkavaró interjúja

Szijjártó felkavaró interjúja

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Magyarnak akarjuk megőrizni Magyarországot!

Az amerikai Voice of America hírügynökségnek adott interjút a magyar külgazdasági és külügyminiszter.

„Magyarnak akarjuk megőrizni Magyarországot. Ehhez jogunk van”

- mondta Szijjártó Péter, aki a Voice of America hírügynökségnek adott ]]>interjút]]>. A pénteken publikált írásban a politikus leszögezte: szuverén joga Magyarországnak eldönteni, kit enged be az ország területére, illetve hogy a magyarok kikkel akarnak együtt élni.

„Ebben a kérdésben nem fogadjuk el sem Brüsszel, sem New York, sem Genf kifogásait.”

Mint mondta: elfogadja, hogy az Európai Unió néhány tagállama pozitívumként gondol a migrációra, ugyanakkor azt is el kell fogadni, hogy a magyar kormány erről mást gondol. Emiatt pedig nem kellene elítélni a magyar vezetést.

„Mi úgy gondoljuk, hogy az illegális bevándorlás fenyegetést jelent Európa jövőjére, kultúrájára, és civilizációjára. Magyarország kitart nemzeti identitása mellett, és meg is szeretné őrizni vallási, történelmi és kulturális hagyatékát.”

Szijjártó Péter szerint azok a támadások, amelyeket az Európai Unió, valamint a különböző ”civil„ szervezetek intéznek a magyar kormány ellen, egy félreértésből adódik. Ez pedig az, hogy nem tudják, mi számít emberi jognak, és mi nem.

„A migráció egyáltalán nem egy alapvető emberi jog. De az, hogy a hazánk biztonságos legyen, már igen.”

A külügyminiszter az interjúban hangsúlyozta: Magyarország bebizonyította, hogy ha katonákat és rendőröket küld a déli határra, akkor a migráció nagyon is megállítható, ellentétben azzal, amit az ENSZ állít (azaz hogy a bevándorlás elkerülhetetlen). Mint mondta: tengeren ugyanígy lehetséges megálljt parancsolni a migrációnak, ezt Matteo Salvini olasz belügyminiszter bebizonyította.

„Sajnálatos módon ahelyett, hogy Brüsszel támogatta volna, inkább megtámadta Matteo Salvinit.”
Forisek Ádám - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1464) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (514) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2432) Heti lámpás (260) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Életmód (1) Gazdaság (667) Gasztronómia (539) Történelem (15) Tereb (142) Szépségápolás (15) Belföld (8) Egészség (50) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6349) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>