Ma 2021 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Caputován a magyarok szeme

Caputován a magyarok szeme

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Megtámadták a magyarokat, az elnöknő most bizonyíthat.

 

Szlovákiai elnökválasztást Zusana Caputová az ellenzéki liberális erők jelöltje nyerte

Caputová a jelenlegi köztársasági elnök, Andrei Kiska pártfogoltja, ak]]>i Soros György-közeli politikusként]]> az Európai Egyesült Államok vízióját próbálta Szlovákiában megvalósítani.

Így nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy kitaláljuk, hogy az újonnan megválasztott elnökasszony milyen értékrend, milyen politika mentén fog politizálni.

Első megjelenése és győzelmi beszéde a szokásos kliséket tartalmazta, de a megjelenése szokatlan volt, hiszen Caputová rikító lila ruhában jelent meg a támogatói előtt.
]]>Idézzük ]]>fel egy korábbi (2016. november 16.) írásunkat, amelyben szintén hangsúlyos szerepet kapott Soros és a lila szín kapcsolata.

„A Manhattan központjában lévő art-deco stílusú New Yorker Hotel báltermében tartott sajtótájékoztatón megjelent Hillary Clinton mellett, férje Bill Clinton egykori elnök is. Mindkettőjük öltözetében hangsúlyosan jelen volt a lila szín.

(…)

Egyes vélemények szerint az új megjelenés mögött a pénzmogul, George Soros áll, aki a Clinton kampány és a Clinton-Alapítvány egyik legnagyobb támogatójaként már egy új stratégiát dolgozott ki.

Ez pedig nem más, mint a]]> „Purple Revolution”,]]> azaz a „lila forradalom”.

A „lila forradalom” első lépésben politikai zavarkeltést próbál gerjeszteni. Utcai zavargásokkal, tüntetésekkel, felhasználva a Clinton által korábban felvázolt smart-power nyomásgyakorlási technikát.”
Ugye emlékszünk még a Szlovákián végigsöpő tüntetéssorozatra, amely végén Ficonak távoznia kellett a pozíciójából?

És egy kis hazai.

Természetesen a honi ballib ellenzék felállva tapsikolt Caputová győzelmének és a Verhofstadt európai pártcsaládjával koketáló, überliberális Momentum is a lila szint választotta zászlója színének.
Nincsnek véletlenek, a Soros "lila forradalma" dübörög.

UPDATE:
Egy frissen elfogadott jogszabály szerint Szlovákiában csak akkor lehet más ország nemzeti himnuszát lejátszani és énekelni, ha az adott állam hivatalos küldöttsége is jelen van.
A javaslatot a Híd képviselői is megszavazták 13-ból 9-en. Elgondolkodtató!
Caputován a világ szeme. Most bizonyíthat, hogy nem igaz a magyarellenes, ballib Soros-kapcsolat.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Tereb (138) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Mondom a magamét (5373) Nagyvilág (1456) Belföld (6) Gazdaság (657) Sport (729) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Politika (1578) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (504) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2048) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Gasztronómia (539) Heti lámpás (255) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>