Ma 2021 július 31. Oszkár napja van. Holnap Boglárka napja lesz.
Vadai Ágnes vélhetően megbolondult

Vadai Ágnes vélhetően megbolondult

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nincs mese: a DK országgyűlési képviselőjének orvoshoz kell fordulnia.

A nácikkal és a kommunistákkal kapcsolatban kérdezi a miniszterelnököt. Az apropót a sportsikerek jelentik.

Nézzük elsőként a képviselőnő agymenését szó szerint: 

„Tisztelt Miniszter Úr!

A kormany.hu portálon megjelent »Az a nemzet lesz sikeres, amelyik a sportot stratégiai ágazatnak tekinti« című cikk, mely a Minszkben megrendezendő II. Európa Játékokról szól.
Kérdezem Önt:
1. Ön szerint sikeres volt-e a náci Németország, amely a sportot stratégiai ágazatnak tekintette?
2. Ön szerint sikeres volt-e a kommunista Szovjetunió, amely a sportot stratégiai ágazatnak tekintette?”

No akkor. 

Baromság 1:

Vadai „miniszternek” szólítja Orbán Viktort, pedig a kormányfőről van szó. Az eredeti ]]>dokumentumból]]> kiderül, hogy a miniszterelnök a kérdezett. 

Baromság 2: 

A minszki Európa Játékoknak már vége van. Vagyis már megrendezett… 

És persze az egész úgy ahogy van egy baromság. Mert például sikeres-e az Egyesült Államok, amely a sportot stratégiai ágazatnak tekinti? Sikeres-e Nagy-Britannia, amely a sportot stratégiai ágazatnak tekinti? Sikeres-e Ausztrália, amely a sportot stratégiai ágazatnak tekinti? És még folytathatnánk a sort…

Például így: sikeres-e Vadai Ágnes, akiről messziről látszik, hogy a sportot semmiféle ágazatnak nem tekinti? Sikeres-e Gyurcsány Ferenc, aki két nagyobbat nem tud lépni? 

Sajnos Vadaival nem az a legnagyobb probléma, hogy vélhetően a bukfenc is akrobatikus mutatvány a számára, hanem az is, hogy látszólag teljesen elment az esze. Ha volt egyáltalán… Mondjuk, amikor a kommunista kommunistázza a kereszténydemokratát az külön cuki. Az meg végképp, amikor a melegfelvonulás után pár nappal nácizásba kezd valaki. 

Mindenesetre látszik, hogy Vadainak a Forma-1 sem sport, ahhoz ugye négy kerék kell. Az meg neki nincs…

Kecskés István - ]]>https://ezatuti.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Heti lámpás (255) Vetítő (30) Belföld (6) Autómánia (61) Mozi világ (440) Kultúra (6) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5465) Mozaik (83) Nagyvilág (1456) Politika (1578) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (505) Sport (729) Tv fotel (65) Tereb (138) Jobbegyenes (2083) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (659) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>