Ma 2022 június 28. Levente, Irén napja van. Holnap Péter, Pál napja lesz.
Orbán hazudott, és Soros a legnagyobb magyar?

Orbán hazudott, és Soros a legnagyobb magyar?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Nem árt tudni, hogy mire készülhetünk...

Legalábbis ezt állítja Bauer Tamás, Gyurcsány Ferenc jelenleg a Momentummal kokettáló korábbi balkeze. Nem árt tudni, mire készülhetünk, ha lehetőséghez jutna Magyarországon az elvtelen szivárványkoalíció: talán még pajzsra is emelnék a Széchenyihez „hasonlított” milliárdos spekulánst.

„Mint legotrombább hazugságot jellemeztem, hogy azt volt képe állítani Soros Györgyről, hogy háromszor is megpróbálta kifosztani Magyarországot. Egyik, általa felhozott eset sem Magyarország kifosztásáról, hanem az országnak, illetve Európának nyújtott segítség szándékáról szólt.”

„Azért volt ez a háromszori kifosztás kiváltképp otromba, mondhatni goebbelsi hazugság, mert ha valaki nem elvett bármit az országtól, hanem csak adott neki, az éppen Soros György, akit e tekintetben teljes joggal szoktak Széchenyihez hasonlítani.”

A balliberális ellenzék szerint tehát: Soros az új Széchenyi!

Bauer Tamás, az SZDSZ korábbi országgyűlési képviselője, a DK tagja, egykori alelnöke, aki legújabban a Momentummal kacérkodik, így kommentálta Facebook-oldalán az Orbán Viktor ]]>évértékelőjében]]> elhangzott állításokat, miszerint Soros György háromszor akarta kifosztani Magyarországot, de mindháromszor sikerült megakadályozni.

Fotó: MTI

]]>https://csakegymondat.blogstar.hu/]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Tv fotel (65) Sport (729) Politika (1581) Mondom a magamét (6147) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Tereb (141) Életmód (1) Heti lámpás (259) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1465) Gasztronómia (539) Történelem (15) Autómánia (61) Gazdaság (665) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (513) Belföld (7) Jobbegyenes (2341) Kultúra (6) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>