Ma 2022 január 23. Zelma, Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.
Orbán hazudott, és Soros a legnagyobb magyar?

Orbán hazudott, és Soros a legnagyobb magyar?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Nem árt tudni, hogy mire készülhetünk...

Legalábbis ezt állítja Bauer Tamás, Gyurcsány Ferenc jelenleg a Momentummal kokettáló korábbi balkeze. Nem árt tudni, mire készülhetünk, ha lehetőséghez jutna Magyarországon az elvtelen szivárványkoalíció: talán még pajzsra is emelnék a Széchenyihez „hasonlított” milliárdos spekulánst.

„Mint legotrombább hazugságot jellemeztem, hogy azt volt képe állítani Soros Györgyről, hogy háromszor is megpróbálta kifosztani Magyarországot. Egyik, általa felhozott eset sem Magyarország kifosztásáról, hanem az országnak, illetve Európának nyújtott segítség szándékáról szólt.”

„Azért volt ez a háromszori kifosztás kiváltképp otromba, mondhatni goebbelsi hazugság, mert ha valaki nem elvett bármit az országtól, hanem csak adott neki, az éppen Soros György, akit e tekintetben teljes joggal szoktak Széchenyihez hasonlítani.”

A balliberális ellenzék szerint tehát: Soros az új Széchenyi!

Bauer Tamás, az SZDSZ korábbi országgyűlési képviselője, a DK tagja, egykori alelnöke, aki legújabban a Momentummal kacérkodik, így kommentálta Facebook-oldalán az Orbán Viktor ]]>évértékelőjében]]> elhangzott állításokat, miszerint Soros György háromszor akarta kifosztani Magyarországot, de mindháromszor sikerült megakadályozni.

Fotó: MTI

]]>https://csakegymondat.blogstar.hu/]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (663) Autómánia (61) Egészség (50) Történelem (14) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Tereb (139) Életmód (1) Belföld (6) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2202) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (509) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (256) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Mondom a magamét (5834) Sport (729) Nagyvilág (1464) Politika (1579) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>