Ma 2023 március 24. Gábor, Karina napja van. Holnap Irén, Irisz napja lesz.
Simicska millióira esküszünk!

Simicska millióira esküszünk!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Mindehhez ideológiát szolgáltat Heller Ágnes és Konrád György, ritmust visít Puzsér Róbert és Schilling Árpád, miközben Havas Henrik a háttérben tapogatózik.

Nagy napra virradtunk, kiteljesedik a demokraták násztánca a Jobbikkal. Fekete-Győr András, Szél Bernadett és Juhász Péter is együtt tüntet Vona Gáborral a nagy célért: Simicska Lajos százmillióiért. Mindehhez ideológiát szolgáltat Heller Ágnes és Konrád György, ritmust visít Puzsér Róbert és Schilling Árpád, miközben Havas Henrik a háttérben tapogatózik.

„Praktikus, üzletszerű megállapodás jegyében kell alkut kötnie a demokratáknak a Jobbikkal” – mentette fel minden vélt és valós erkölcsi norma alól híveit december elején Konrád György. A másik liberális csoda-gondolkozóval? Heller Ágnessel együtt hirdették meg, hogy ha ők, értelmiségiek és holokauszt-túlélők nem félnek a Jobbiktól, akkor másnak sem kell. Nyugodtan össze lehet feküdni a tegnapi fasisztákkal.

Idézzük Konrádot: „Ha én ezeket a jobbikosokat nézem a televízióban, nem gondolom, hogy ezek meg akarnának ölni”. És valóban, ez a mondat minden bűn alól felment. Kit érdekelnek az antiszemita kirohanások, az auschwitzi gyorsra vonatkozó jobbikos ígéretek, az útszéli, kukaborogató rasszizmus.

Ez Heller és Konrád „demokratikus gondolkodók” szerint immár lényegtelen, ennél sokkal nagyobb veszélyt jelent egy erdélyi disznóvágás otromba sorosos tréfája – amely meglehet, mindössze egy félreértett szójáték volt. Ezért gyorsan alá is kell írni antiszemitizmus elleni pamfletet.

Mert az Orbán elleni közös gyűlölet mindent felülír. Még a törvényt is: amit a Jobbik gátlástalanul megszegett, amikor fillérekért kapott Simicskától plakáthelyeket. Erre nem mentség, hogy „állítólag” és „korábban” a Fidesz olcsón jutott ilyesmihez. Akkor tessék a kormánypárt elleni újabb vizsgálatot követelni, és nem a bűncselekményt eltussolni.

A Jobbik pénteken saját és szponzor-gazdája zsebéért tüntet, és ezekért a százmilliókért csatlakozik a Momentum, az LMP és az Együtt, no meg egy félraklapnyi libbal celeb. Meg jog- és szabadságvédők, Sorostól innen, Simicskán túl. Mert megértették az üzenetet: „Praktikus, üzletszerű megállapodás jegyében kell alkut kötni”, amennyiben valaha még a kassza közelébe akarnak kerülni.

Ezért javasoljuk, ne szemérmeskedjenek holnap! Ha már alku, legyen az egy igazi, jóféle, kimondott „deal”, legyenek a jelszavak is őszinték!

Vona Gábor hirdesse meg az új hózentróger-demokráciát! „Simicsika millióira esküszünk!” Fegyőr se féljen a magasba emelni a transzparenst: „Neked Lajos, nekem George! Világ szponzorai egyesüljetek!”

Szél Bernadett kiáltsa bele a világba: „Együtt legyőzzük a diktatúrát! Mi a valódi problémákkal foglalkozunk! Éljen a napelem meghajtású édeske-adagoló!” Juhász Péter se türtőztesse magát: „Juhász Pétert a Parlamentbe! Hasitasi nem kér kódot!”

A libbal értelmiség is hallassa hangját! Puzsér Róbert követeljen Puzsér Róbertet minden háztartásba! Schilling Árpád legyen parlamenti döntéssel az „ország rendezője”, de jó egy berlini ösztöndíj is az asszonynak…

Havas Henrik meg? Nos, ezt inkább Önökre bízom…

U.i.: Zárásul egy szomorú hír. Gulyás Márton is ki szeretett volna állni a Jobbik igaz ügye mellett, azonban saját bevallása szerint péntek délután „nem lesz olyan helyzetben”, hogy elmenjen a tüntetésre… Szomorú lesz így, nélküle a demokrácia ünnepe.

Fotó: 888.hu

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (518) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6698) Tereb (142) Sport (729) Belföld (8) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1305) Autómánia (61) Gazdaság (676) Kultúra (6) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2572) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Heti lámpás (261) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Mozaik (83) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>