Ma 2024 február 29. Anonymus napja van. Holnap Albin napja lesz.
Michelle Obamát is porrá alázta Harry herceg

Michelle Obamát is porrá alázta Harry herceg

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Hoppá!

 

Rekordnak számít az 1,4 milliós első nap eladott példányszám a nem fikciós művek esetében a Penguin Random House kiadó szerint. Összehasonlításképpen, Michelle Obama Így lettem (Becoming) című könyve 2018-ban egy hét alatt érte el az 1,4 milliós eladott példányszámot. Igaz, ebbe a keményfedelű köteteken kívül a hangoskönyv- és e-könyv-változatokat is beleszámolták.

A Spare egy olyan ember könyve, akiről azt hittük, hogy ismerjük, de Harry herceget most a saját szavain keresztül tényleg megértjük

– fogalmazott Gina Centrello, a Random House Group elnöke.

A Spare című 407 oldalas mű magyarul március 17-én jelenik meg a Corvina kiadásában, Tartalék címmel.

A memoár címe arra a ]]>keserűségre utal]]>, amelyet Harry érez amiatt, hogy ő csak a „tartalék” a brit királyi családban. Az elterjedt mondás szerint ugyanis a mindenkori uralkodó akkor gondoskodik megfelelően a trónutódlásról, ha házasságából születik egy trónörökös (heir) és egy tartalék is (spare). Harry jelenleg az ötödik a brit trónutódlási sorban, bátyja, Vilmos ugyanakkor az első, aki édesapja, III. Károly után az Egyesült Királyság következő uralkodója lesz.

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy a britek órákig álltak sorba, hogy megvegyék saját példányukat. A sussexi herceg eközben arról beszélt, hogy a memoár nem okozhat ennél is nagyobb károkat közte és a királyi család többi tagja közt.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Egészség (50) Mozaik (83) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Gazdaság (699) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2764) Heti lámpás (306) Irodalmi kávéház (535) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Politika (1582) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Életmód (1) Tv fotel (65) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (17) Mondom a magamét (7429) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>