Ma 2021 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
Nem vagyunk elég kemények!

Nem vagyunk elég kemények!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
 Túlbecsültem a liberálisok bátorságát...

Amikor hírét keltették annak, hogy Orbán Viktort ki akarják fütyülni Tusványoson, azt gondoltam, hogy kb. öt dilinyós (négy nő, meg egy egyéb, mert ebben a közegben a nők a keményebbek és a többiek „férfinak mondottak”) lesz majd, akinek lesz bátorsága 100 százalékosan normális közegben botrányt csinálni. Természetesen túlbecsültem a liberálisok bátorságát, a mentségemre szolgáljon, hogy azt csak túl lehet.

Ehelyett egy szerencsétlen minimalista nőt küldtek el öngyilkos merényelni a liberálisok, aki jól láthatóan már komoly károkat szenvedett a CEU sugárzástól. A legszebb provokatőri hagyományoknak megfelelően volt ember, aki a hajánál fogva lerántotta (legalábbis a felvételen nem indulati, hanem inkább pénzes akciónak tűnik a hajhúzás) a kameráik előtt és a megbeszéltek szerint mindegyik liberális újságíró megírta, hogy Orbán Viktor miért felelős ezért is.

Mi meg csak közben hallgattuk OV beszédét.

A baj az, hogy megint, újra és újra meg merték csinálni. Pontosan tudják, hogy mennyire jámborak vagyunk és mennyire szánalmasnak tartjuk őket. Azt a szerencsétlen csajt is szánakozó pillantások között vezették ki. Tulajdonképpen azon melegében be is ismerte, hogy ugyanezekért a krakélerkedésekért az óvodában sokkal többet szokott kapni. Ő is csak egy áldozata a liberálisoknak, magától valószínűleg egyedül otthon szorongott volna a hétvégén.

A mi pacifizmusunk azonban már kezd ártalmas lenni.

Ugyanis nem bünteti az udvariatlanságnak ezeket a minősíthetetlen eseteit. Neveléslélektanilag helytelen, hogy valaki bemegy valahová, bárhová botrányt csinálni, aztán mi meg a kidobása után azon elmélkedünk, hogy a feldühödött emberek nem elég udvariasan távolították el. Jó, tudom liberáliséknál az első tantárgy amit fel kell venni az a „Hogy lehetünk büszke bunkók”, de a társadalomnak és a politikai ellenfeleknek ezt nem kellene elfogadni.

De tényleg, mit kezdjünk olyan jól fizetett, férfinek látszó hivatásos provokátorokkal, akik egy 45 kilós nőt küldenek el provokálni? Miféle udvariassági szabályok vonatkozhatnak az ilyenekre?

Szerintem semmilyenek.

Nekünk egy ilyen balhé után arról kellene beszélnünk, hogy kb. 10 000 fizetett sorosbérenc volt egyenként gyáva elmenni provokálni. Hogy tudjuk kikkel van dolgunk.

Továbbá komoly kommunikációs hibát követünk el akkor, amikor azt hisszük, hogy ez feltétlenül tetszik azoknak, akik jelenleg nem a Fideszre akarnak szavazni. Ezt a bagázst a baloldali szavazók jelentős része is annak tartja, aminek mi: ocsmány kis senkiknek.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Politika (1578) Heti lámpás (254) Egészség (50) Tv fotel (65) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1454) Életmód (1) Gasztronómia (539) Sport (729) Tereb (140) Mondom a magamét (5223) Jobbegyenes (2005) Vetítő (37) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (171) Irodalmi kávéház (505) Flag gondolja (33) Gazdaság (657) Mozi világ (440) Mozaik (83) Belföld (6) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>