Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Gyurcsány teljesen begőzölt

Gyurcsány teljesen begőzölt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez már a végjáték!

Bár a rendőrségi hírekben nem szerepelt, hogy Gyurcsány Ferenc csütörtöki szereplése után leszakadt volna a mennyezet az ATV-ben, a statikusoknak azonban nem árthat átvizsgálni az épületet.

A Strache-ügy kapcsán ugyanis a Demokratikus Koalíció elnöke Rónai Egon műsorvezetővel egymás szájába adták a szavakat. Minden képességüket latba vetették annak érdekében, hogy azt a látszatot keltsék, mintha a volt osztrák alkancellárral megtörtént ibizai eset magával Orbán Viktorral valósult volna meg. Pedig nem, nagyon nem. Sőt!

Ettől függetlenül Rónai alányaló kérdésére – „Ez üzenet Orbánnak?” – Gyurcsány kijelentette: „Orbán Viktornak üzenetként kell értelmeznie akkor is, ha eredeti szándéka szerint nem volt az. Én Orbán Viktort köztörvényes gazembernek gondolom.” Ez a durva, minden alapot nélkülöző, bár Gyurcsánytól nem szokatlan, dühödt megnyilvánulás talán még magát Németh Sándort, az ATV tulajdonosát is megdöbbenthette, aki épp a napokban nyilatkozta, hogy „…minden jóérzésű magyar embert sért az, amilyen hangnemet megengednek Brüsszelben Orbán Viktorral szemben.” Gyurcsány pedig ugye Brüsszel magyar hangja Budapesten, Németh gondolata így rá is vonatkozik. Feleségével együtt úgy lobbiznak az Európai Egyesült Államokért, a bevándorlásért, a keresztény identitás kisöpréséért, mint Timmermans, Verhofstadt vagy Európa legjellemtelenebb „kereszténye”, Manfred Weber.

Gyurcsány a Strache-ügy kapcsán nadrágba csöppenő kéjjel jelentette ki: „Ezek a szélsőjobboldali nacionalista, populisták Európa legkorruptabb politikusai.” (…) „Az, aki azt mondja, hogy ha kormánytag leszek és nekem adsz pénzt, akkor én téged törvénytelenül segíteni foglak. Kijátszom a törvényeket, elárulom a hazámat. Ez nem bocsánatos bűn.” És akkor jön a hosszúnyelvű Rónai és tovább tolja Orbán irányába a gyalázkodás esélyét. Így: „Strachéra kimondta az előbb, hogy hazaáruló. Továbbgondolja ezt a mondatot?” Mit gondolnak, Gyurcsány továbbgondolta? Naná! „Igen, azt gondolom, hogyha valaki hazájának alapvető érdekével szemben a saját egyéni törvénytelen önérdekét helyezi előtérbe vagy eladja a hazája érdekeit, az hazaárulás.” És a mennyezet még mindig nem szakadt le.

Hát itt tartunk. Németh Sándor helyében tudnám a dolgomat. Egy televízió ugyanis nemcsak informál, hanem nevel, tanít is. Például jó ízlésre s nem az ízléstelenségre.

Azt azonban intenzív nyálazás közben Rónai elfelejtette megkérdezni Gyurcsánytól, ha ennyire magabiztosan korrupciózik, akkor kormányfőként 2002 után miért nem buktatták már le Orbánt. Pedig annak idején nagyon igyekeztek, mégsem találtak nála semmit. Vagy az eltelt kilenc évben a nyilván megmaradt titkosszolgálati kapcsolat-morzsákon keresztül miért nem húzták már el a nótáját? Miért csak a mocskot öntik rá szüntelenül, minden eredmény nélkül?

Tudja miért, Ferenc? Mert ahogy Seneca mondja, „Erkölcs nélkül nincs ember.” És Seneca mondását – balszerencséjére – a választók is ismerik. Magával is és Orbán Viktorral kapcsolatban is! 

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7603) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Heti lámpás (313) Mozaik (83) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Belföld (11) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Tereb (146) Gazdaság (709) Politika (1582) Jobbegyenes (2804)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>