Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Milo rajongói Orbán Viktort éltetik

Milo rajongói Orbán Viktort éltetik

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A magyar miniszterelnök pellengérre állítja az EU-t...

Az alternatív jobboldal fenegyereke, a brit származású Milo Yiannopoulos tegnap egy ]]>cikket tett közzé]]>Orbán Viktor Tusnádfürdőn elhangzott beszédéről honlapján és több mint kétmillió követővel rendelkező Facebook-oldalán “A magyar miniszterelnök pellengérre állítja az EU-t, amiért az megengedi Sorosnak, hogy Európát muszlim birodalommá változtassa” címmel.

Az alábbiakban az ezidáig több mint 6000 Facebook-reakciót kiváltó és közel 900 alkalommal megosztott ]]>poszthoz]]> érkező megjegyzések közül válogattunk.

• “Istennek hála Magyarországért, Lengyelországért és a Cseh Köztársaságért, amiért szembefordulnak az Európát legyőző, egyre erősödő gonoszsággal”.
(Richard B., New Jersey, USA)

• “Magyarország és Lengyelország nem szórakozik: mindketten azért harcolnak, hogy életben tartsák az európai kultúrát és megelőzzék a masszív, ellenőrizetlen bevándorlást olyan területekről, amelyek el akarják pusztítani a nyugati civilizációt… és amit nagy részben a káosz ügynöke, George Soros szervez és finanszíroz”.
(Scott F., Oregon, USA)

• “Van egy magyar barátom. A polgárok követelése egyértelmű: a nyitott határok nem fognak valósággá válni. A fenébe is, a trianoni diktátum után nem csoda, hogy nem akarnak még többet elveszítni a területükből és a kultúrájukból”.
(Dylan G., New York, USA)

• “Magyarország és Lengyelország helyesen cselekszik. Egyértelmű, hogy a vezetőik szeretik az országukat és nem hajlandók eladni a polgárokat a globalistáknak. Nem gondoltam, hogy van még politikus, aki nem adta el a lelkét nekik. A nyugati politikusokat mind megvásárolták és lefizették”.
(Billie F.)

• “Persze, hogy Magyarország beszól az EU-nak. Az EU velük és az összes többi közép- és kelet-európai állammal úgy bánik, mint a sz*rral. Sorost jól ismerik Magyarországon még akkor is, ha Brüsszel továbbra sem fog fel semmit”.
(Brad W.)

• “Rasszista! Hogy meri megvédeni a hazáját? Hogy akarhatja azt, ami a polgároknak jó? Hogy képzeli, hogy megvédelmezi a kultúráját? Jaj!”.
(Ryan E.)

• “A kelet-európaiak a legjobb európaiak”.
(Jason C., Georgia, USA)

• “Hmmm… Ez a pasi, ez az Orbán Viktor miniszterelnök… Nem írják, hány éves? És hogy nem Amerikában született állampolgár-e?” [Utalva ezzel az Egyesült Államok mindenkori elnökére vonatkozó jogi előírásokra]
(Steve F., Texas, USA) 

• “Bárcsak szavazhatnék erre a fickóra! Mindenképpen elmegyek majd vakációzni Magyarországra”.
(Oliver W., South Shields, Egyesült Királyság)

• “Nincsenek is terrortámadások Kelet-Európában!”.
(Jackie C., Illinois, USA)

• “Vajon mennyi időmbe telne megtanulni magyarul, lengyelül vagy csehül? Elkápráztat ezeknek a népeknek és vezetőiknek az ereje. Nagyon jól csinálják. Isten legyen velük!”. (Christina C., Washington, USA)

• “I love Viktor Orban”.
(Michelle J., North Carolina, USA)

demokrata.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Jobbegyenes (2804) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Heti lámpás (313) Szépségápolás (15) Életmód (1) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Gazdaság (709) Flag gondolja (36) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Belföld (11) Tereb (146) Mondom a magamét (7603) Vetítő (30) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>