Ma 2020 június 01. Tünde napja van. Holnap Kármen, Anita napja lesz.
Vége: Bokros Lajos nyerte a viccmesélő versenyt

Vége: Bokros Lajos nyerte a viccmesélő versenyt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Soros György az egyik legnagyobb magyar.

Miután Bokros Lajos nemes egyszerűséggel fasisztának ]]>kiáltotta ki]]> az Orbán-kormányt, Ungváry Rudolf erre is rá tudott]]> licitálni]]> a baloldali bornírtsági versenyben. De Bokros Lajost nem lehet legyőzni.

Az es.hu-nak küldött nyílt levelében mindent vivő gondolatként az egyik legnagyobb magyarként jellemezte Soros Györgyöt, alias Gyuri bácsit.

Íme pár gondolat.

„Akarom, hogy tudd, sokan vagyunk, akik azt gondoljuk, sőt merjük hirdetni, hogy Széchenyi István dicső nyomdokain haladva Te vagy az egyik legnagyobb magyar. A Közép-európai Egyetem hazánk egyik intézményi gyöngyszeme; nem véletlenül akarja megfojtani a bugris középszer. Felkent Tudós Társaságok sohasem kellettek úrhatnám svihákoknak, mert nem tűrték a szabad gondolatot, a kritikus elméket.”

„Tudd azt is, hogy vannak hazánkban nem kevesen, akiknek fáj a Te neved és műved folyamatos mocskolása, a Neked tulajdonított hazug elképzelések, a Neked tulajdonított valótlan cselekedetek. Mi tudjuk, hogy mit gondolsz és mit teszel.”

A teljes levelet ]]>itt ]]>olvashatják.

Teveli Zoltán - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Egészség (50) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Életmód (1) Tereb (140) Irodalmi kávéház (486) Belföld (5) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (171) Mondom a magamét (4559) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Vetítő (37) Gazdaság (651) Szépségápolás (15) Politika (1571) Sport (729) Mozi világ (440) Nagyvilág (1450) Jobbegyenes (1769) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (240)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>