Ma 2020 szeptember 19. Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.
Magyarellenes uszítással dobbantana az EP-be a román újonc

Magyarellenes uszítással dobbantana az EP-be a román újonc

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ilyen nincs, de sajnos tényleg van!

Mocskosul magyargyűlölő méregkeverő a magát függetlennek álcázó dákoromán (n)agybeteg: George Simion a magyarok testén keresztül mászna az Európai Parlamentbe.

Az európai parlamenti választási kampányban is – naná – sikerül csúcsra járatni a magyarfóbiát és a magyargyűlöletet az Erdély ellopásának centenáriumát ünneplő Romániában.

Egy újonc politikuskezdemény, (32 éves Focșani-i születésű fiatalember, Facebook-profilja szerint író, aktivista és vállalkozó), aki függetlenként fut neki a választásnak, a ]]>Főtér.ro]]> portál szerint

„úgy látszik, tanult a nagy öregektől, mert a friss kampányvideójában úgy felmondja a kötelező nackó leckét, hogy abba Funar, Tanasă és Paşcan is belepirulna. Persze Vadim [Tudor – a szerk.] is, ha élne.”

Friss és ropogós felvételén olyan nagyívű européer üzenetekkel bombázza lehetséges támogatóit – nyilván szigorúan a kölcsönös tolerancia, a békés együttélés és a szeretet jegyében –, mint hogy törvényen kívül helyezné „az úgynevezett” Székelyföldet, mert állítása szerint az ott élő magyarok el akarják szakítani Romániától a régiót, ráadásul az RMDSZ és a román kormány támogatásával elnyomják az ott élő románokat. Hűha!

Gigaromán Simion „barátunk” valamiféle intézkedéscsomagot is előhúzgált a mellényzsebből: célzott támogatást hozna létre a román identitás megőrzésére, törvényt írna az úgynevezett Székelyföld betiltására, és megállítaná a magyar szélsőségeseket a régióban.

Ennek a műbránernek tényleg elgurult a gyógyszere. Jobb lenne, ha sürgősen felkeresné háziorvosát vagy gyógyszerészét!

Az alávaló, undorító szennygyűjteményt itt tekintheti meg, akinek van hozzá idegrendszere (és Google-fordítója)...

Pintér M. Lajos - ]]>https://15millio.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (5) Sport (729) Politika (1571) Mozi világ (440) Jobbegyenes (1849) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Irodalmi kávéház (490) Gazdaság (652) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Nagyvilág (1452) Egészség (50) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (243) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Életmód (1) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (140) Kultúra (6) Mondom a magamét (4796) Rejtőzködő magyarország (171)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>