Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
Vágó István saját farkába harapott

Vágó István saját farkába harapott

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szégyen ez az ember!

A baloldal egyik legnagyobb keletioltás-ellenese, a DK politikusa, Vágó István továbbra sem tud leállni a keletről jövő vakcinák elleni bizonytalanság fenntartásával. Közösségi média oldalán folyamatosan a kínai és orosz vakcinák ellen hangol.

Az egykori "kvízprofesszor"-nak annyira agyára mentek a keleti oltások, hogy valószínűleg már ő sem veszi észre azt, milyen butaságokat beszél.

Egyik legutóbbi bejegyzésében, az oltásokat a piacokon vásárolható gombákhoz hasonlítja, amik közül az ember nem veszi meg azt, amelyik nincs bevizsgálva, de ettől még nem lesz gombaellenes.

Van itt egy kis bibi Vágó úr. Érvelése hatalmas logikai bukfencet tartalmaz és ezt valószínűleg ön is tudja, de nem érdekli, mert manipulálni akar.

Az oltásokat és a gombákat akkor lehetne összehasonlítani,ha

az EU egyik-napról a másikra úgy döntene, hogy mostantól csak azokat a gombákat lehet piacon árusítani, melyeket az Európai Uniós Gombaügynökség engedélyez és a magyar gombavizsgálók, pedig hiába tanultak, nem engedélyezhetik a gombákat.

Természetesen hatalmas felháborodás lenne, hiszen ha eddig jók voltak a magyar gombavizsgálók, akkor mostantól ők miért nem engedélyezhetnek?

Ugyanez a helyzet a vakcinákkal is.

Évekig tanult szakembereink vannak, akik évtizedek óta engedélyeznek gyógyszereket, vakcinákat. Az ő tudásukat kérdőjelezték meg a Vágó-féle emberek, mondva, hogy az ő tudásuk semmit nem ér az EU-s szakemberekhez képest. az ő engedélyük nem számít.

Vágó István igazából saját farkába harapott bele. Az érvelésével pont az ellenkezőjét bizonyítja, mint amit mond. Az élet nagyon sok területén simán ráhagyatkozunk magyar szakembereinkre, egy ilyen helyzetben, mikor pedig emberéletekről van szó a baloldal megtagadná őket.

Vágó István és társai hangolása a keleti vakcinák ellen emberéletekbe kerülhet. Hiába próbálják ezt tagadni, a hatalom megszerzése érdekében nekik semmi sem drága...

]]>https://jp.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Vetítő (30) Egészség (50) Nézőpont (1) Autómánia (61) Mozaik (83) Tereb (146) Életmód (1) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7655) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (711) Belföld (11) Sport (729) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (319) Jobbegyenes (2815) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>