Ma 2022 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
viva-la-evolucion-che-guevara-as-monkey-660x330.jpg

Majomkommunizmus és hülye liberálisok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az őszödi beszéd kiszivárgását követő Conan O’Brian show magyarokat kifigurázó videójában két férfi, egy amerikai és egy magyar, osztott képernyőn a TV előtt evett.

Amikor elhangzott, hogy a politikusok hazudnak, akkor a magyar megölte magát kétségbeesésében, az amerikai meg kb. leszarta, majd átnyúlt az osztott képernyőn és megette a magyar férfi ételét is.


Most valami egészen hasonló történik, hirtelen rengeteg rendes, önérzetes és lelkiismeretes ember lett ebben az országban az MNB alapítványi politikájáról olvasva. DE! Ha belelapozunk a nemzetközi sajtóba, akkor szembesülnünk kell vele, ez az egész alapítvány-ügy ]]>semmi ahhoz képest, ami Amerikában történik]]>. Ha Conan ma készítene paródiát a választói naivitásról, két halottunk lenne. Nem az állampolgárok lettek érzékenyebbek, hanem a közélet egyre elmebetegebb.

A tengerentúl arra mennek el milliárdok ugyanis, hogy majmokkal be akarják bizonyítani, hogy az embernek az egyenlő munka és egyenlő juttatások intézménye evolúciós szinten is a vérében van!!!

Nem, ezt nem a Ciszhetero Keresztény Családapák Országos Szövetsége találta ki, hanem egy egy csapat libnyaf, akik egyenlőséget akarnak, de a Marxtól a Tőkét már kevéssé tartják todományosnak. A kutatásnak persze részben Donald Trump a célpontja (talán ez az egyetlen igazi oka annak, hogy egyáltalán elkészült), aki akármennyire is idióta meg sütőtökszínű, végre ki mer mondani egy rakás olyan dolgot Amerikában, amit mások nem.

Például azt, hogy az ilyen kutatások készítői hülyék és az Egyesült Államokban nem lesz majomkommunizmus.

]]>www.tutiblog.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (513) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2313) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Politika (1581) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Tereb (141) Mondom a magamét (6082) Belföld (6) Életmód (1) Tv fotel (65) Gazdaság (664) Sport (729) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (259) Kultúra (6) Egészség (50) Vetítő (30) Mozi világ (440) Nagyvilág (1465) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>