Ma 2021 január 21. Ágnes napja van. Holnap Vince, Artúr napja lesz.
Középső ujját mutatta fel a Gyurcsány-párti politikus

Középső ujját mutatta fel a Gyurcsány-párti politikus

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Szégyen! Mit képzelnek ezek?
Obszcén kézjellel fejezte ki véleményét Csőzik László baloldali polgármester szövetségese, miután T. Mészáros András volt fideszes városvezető felszólalt az érdi Közgyűlésen. Nem ez volt az első eset, hogy a baloldal kocsmai stílusban adott hangot véleményének.

– Az érdi baloldal a legutóbbi közgyűlésen ismét bebizonyította, hogy képtelen a kulturált, a város rangjához méltó viselkedésre. Az önkormányzat köznevelési, művelődési és ifjúsági bizottságának DK-s elnöke, Gregus László obszcén kézjellel gyalázkodott – számolt be az esetről T. Mészáros András korábbi polgármester, akinek a felszólalása után egyszerűen a mögötte ülő Gyurcsány-párti politikus nemzetközi kézjelzéssel fejezte ki véleményét.

– Ezt a viselkedést Csőzik Lászlónak a miniszterelnököt illető trágár gyalázkodása alapozta meg és bátorítja. Ez a fajta minősíthetetlen hangnem nemcsak méltatlan egy megyei jogú város képviselő-testületéhez, de a gyűlölet légkörét teremti meg és mérgezi a közéletet – fejtette ki véleményét az esetről a korábbi polgármester. T. Mészáros hozzátette: most épp annak a bizottságnak az elnöke teszi ezt, amelynek példát kellene mutatnia a fiatalok számára. Gregus László méltatlannak bizonyult a bizottsági elnöki posztra, a képviselői megbízatásra, az érdiek képviseletére.

– Azonban mindez elsősorban Csőzik László polgármester felelőssége, mert ő vezényli a gyűlölet kórusát, ő az, aki a meglincselésünkre, felakasztásunkra hergelőket eltűri, szó nélkül hagyja. Az ő fejétől bűzlik ez a hal – szögezte le T. Mészáros.

Nem ez volt az első eset, hogy trágár és obszcén stílust engedett meg magának a baloldali összefogás. Lapunk korábban megírta: kocsmai stílusban káromkodott Csőzik László baloldali polgármester csapata Érden. A közgyűlésen T. Mészáros András volt polgármester beszéde közben jól hallhatóan azt kiabálta Tetlák Örs LMP-s alpolgármester „Ti hoztátok szóba, ba…meg!”

Az önkormányzati kampány elején tavaly nyáron az „Érd Most” szerette volna megtudni, kik lesznek majd Csőzik László csapatában a képviselőjelöltek, akkor egy fiktív névsort küldtek nekik válaszul azért, hogy a nevek első betűi kiadják az „O1G” üzenetet.

]]>Magyar Nemzet]]>

]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Életmód (1) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (502) Autómánia (61) Mozaik (83) Sport (729) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1453) Tereb (140) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (1948) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Gazdaság (656) Politika (1571) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (5048) Titkok és talányok (12) Történelem (14) Heti lámpás (249) Egészség (50) Belföld (5)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>