Ma 2022 június 27. László napja van. Holnap Levente, Irén napja lesz.
Letakart keresztek Olaszországban

Letakart keresztek Olaszországban

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez a valóság. A többi csak duma.

A muzulmán bevándorlók és a tömeges bevándorlás nem álprobléma. Dehogyis. Az bizony maga a valóság. Ami itt kopogtat, itt dörömböl a kapukon.

A bevándorlás egyrészt álprobléma. Ezt maga a nagy gondolkodó és kortárs balettművész, Kunhalmi Ágnes mondta, tehát bizonyosan így van. Másrészt a bevándorlás és a bevándorlók által voltaképpen gazdagabbá válik a kultúránk, arról nem is beszélve, hogy sokszínűbbek leszünk. Bár a liberálisok által áhított sokszínűségről egyelőre még senki sem tudta bebizonyítani, hogy jó lenne, de ami késik, nem múlik.
A bevándorlás jótékony hatása mellett a bevándorlókat tömegével befogadó országok épületei és ünnepei sem fognak megváltozni. Vagy ha mégis, attól a nyitott határokat támogatók szerint csak sokkal jobb lesz minden.

Legalábbis hasonló marhaságokat szoktak mantrázni a Soros György kötelékében repülő nem kormányzati szervezetek képviselői. Persze a szamárságokat mantrázók vagy hazudnak, vagy elveszítették a józan eszüket, vagy a marihuána legalizálása mellett folytatott harcuk mellékhatásaként aktív szerhasználóvá váltak. Nem tudni pontosan, melyik igaz a felsorolt verziók közül, de igazából nem is fontos, mert a lényeg az, hogy a liberálisok olyan dolgokkal ámítják az arra fogékony embereket, amik köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

A héten járta be a hír a Nyugat-Európáról szabadon, cenzúra nélkül tudósító sajtót, hogy egy olasz kisvárosban, Pieve di Centóban fekete lepedővel takarták le egy temetőben a kereszteket. A hírről beszámoló Il Giornale szerint erre azért volt szükség, mert nem zárható ki, hogy úgynevezett más vallású emberek is tiszteletüket teszik a temetőben, akiket nem lenne illendő a keresztek látványával vérig sérteni. Még a végén felrobbantak valamit. Vagy valakit.

A „más” vallásúak kifejezés egyébként – szorgalmas olva­sóink már egészen biztosan kitalálták – az iszlám hitű migránsokat rejti. Az ilyen tudósítások mögött az esetek túlnyomó többségében tudatos hírfogyasztóink pontosan tudják, kikről is szólnak az ilyen és ehhez hasonló hírek. A túlérzékeny muszlimokról. Akiket olyan fájdalmasan érint, olyan szinten traumatizál és annyira megráz a keresztek sokkoló látványa, hogy egyes estekben, bár finoman és roppant cizellált módon, de nagyon határozottan ki is fejezik nemtetszésüket a keresztény vallás eme provokatív jelképe miatt.

Például ledöntik az összeset.

Esetleg felgyújtanak pár keresztet templommal együtt. A muzulmán migránsok hiperérzékenységét már sokszor megtapasztaló és elszenvedő Pieve di Centó-i lakosok a település templomában is letakarták a kereszteket. Biztos, ami biztos. Az indok ugyanaz volt, mint a temető esetében. „Nem szabad megbántani a más vallásúakat.” Mert megsértődhetnek, aminél, lássuk be, kevesebb szörnyűbb dolgot lehet elképzelni. Így próbálják a drága liberális világpolgárok integrálni az olasz népet a muszlim migránsokhoz.

Nem. Nem fordítva.

Arról már régen letettek. Inkább a kisebb ellenállás felé fordulnak. A béke vallásának békétlen képviselői ugyanis hallani sem akarnak az integrációról. Meg sok másról sem. Gondoljunk csak a karácsonyi vásárok átnevezéseire, a betlehemek eltüntetésére vagy az iskolai karácsonyi és Mikulás-ünnepségek betiltására. Ezek az ünnepek, ezek az események mind-mind, kivétel nélkül sértik a muszlim bevándorlókat. Hallani sem akarnak róluk. És akkor bizony nincs mit tenni, mint megértően széttárni a liberális kezecskéket, majd megértően, okosan és együttérzőn bólogatva letakarni fekete lepedőkkel a sírokon levő kereszteket. Betiltani a Mikulás- és karácsonyi ünnepségeket, a betlehemeket pedig gondosan elzárni egy pici és eldugott szertár legmélyebb zugába.

Ha mindezek megtörténtek, akkor talán nem lesz baj és sértődés, és akkor talán a befogadó nemzet fiai és lányai bízhatnak abban, hogy egy Allahhoz hű, forrófejű migráns nem kezd őrjöngve bosszút forralni, majd állni az őt ért rettenetes provokációk miatt.

A keresztény kultúra megvédésből gúnyt űző balliberális újságírókkal és politikusokkal kapcsolatban nincsenek illú­zióink. Őket valószínűleg tényleg nem zavarná, ha egy szép napon azzal szembesülnének, hogy a temetőkben fekete leplekkel lennének letakarva a keresztek. Titkon talán még örülnének is, ha a klerikális reakciót erősítő jelképeket eltüntetnék. Örökre.

A keresztény kultúra megvédésén gúnyolódó balliberálisokat tényleg nem zavarná, ha Magyarországon is eltüntetnék karácsonykor a betlehemeket. Láttuk, hogy decemberben milyen dühvel támadtak a parlament előtt felállított karácsonyfára. Láttuk, hallottuk, ahogyan azt ordították, hogy „Gyújtsuk fel!” .

A liberálisok csak álproblémának tartják, ha egy templomban letakarják a kereszteket. Ezért nem írnak róla, ezért nem szólalnak fel a vérlázító eset ellen. Ezért nem kezdenek petíciókat írogatni, ezért nem kongatják a vészharangot.

A muzulmán bevándorlók és a tömeges bevándorlás nem álprobléma. Dehogyis. Az bizony maga a valóság. Ami itt kopogtat, itt dörömböl a kapukon. Amiről persze lehet azt hazudni, hogy álprobléma, lehet azt hazudni, hogy csak pozitív hozadékai vannak, amiről lehet azt hazudni, hogy nincs/nem lenne hatással a mindennapjainkra. Mindent lehet. De a valóságban viszont az történik, hogy Pieve di Centóban az elhunyt szeretteiket látogató olaszok azzal szembesülnek, hogy valakik fekete lepellel takarták le a kereszteket. A bevándorlók miatt.

Ez a valóság. A többi csak duma.

Apáti Bence - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (6144) Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Belföld (7) Tereb (141) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Nagyvilág (1465) Történelem (15) Jobbegyenes (2340) Mozaik (83) Gazdaság (665) Heti lámpás (259) Sport (729) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Autómánia (61) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>