Ma 2022 augusztus 12. Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.
Konyakmatyi és az idegengyűlölet

Konyakmatyi és az idegengyűlölet

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Orbán Viktor visszaszólt Junckernek. Lássuk csak...

Az Európai Bizottság leköszönő Borisz Jelcinje szerint ugyanis a miniszterelnök háborút okoz a nacionalista felfogásával. Erre válaszolta Orbán azt, hogy aki Marx előtt tiszteleg (és Fidel Castrót még nem is említette), az ne papoljon idegengyűlöletről.

Nos, az időnként friss levegőre ráfanyalodó éttermiségiek már valószínűleg karcolják is jegyzetüket az Új Múlt 2000 Kft. hathatós segítségével, hogy bebizonyítsák: 1.) Juncker csak vizet iszik, szegény isiászos; 2.) Karl Marx nem volt sem antiszemita, sem gyűlölködő.

Lássuk akkor!

Ferdinand Lassalle-ról: „Itzig báró“ (…) „zsidó nigger“ (…) „zsíros zsidó, aki brillantinnal és olcsó ékszerekkel igyekszik leplezni mivoltát“. (…)

„Most már teljesen világos előttem, hogy Lassalle, miként fejformája és hajzata is bizonyítja, azoktól a négerektől származik, akik csatlakoztak Mózeshez az Egyiptomból való kivonuláskor (hacsak az anyja vagy az apai nagyanyja nem szűrte össze a levet egy niggerrel). Nos, a zsidóságnak és a germánságnak efféle egyesülése a négerszerű alap szubsztanciával szükségképpen fura produktumot hoz létre“.

De nézzük tovább.

„Vizsgáljuk meg a valódi világi zsidót, nem a szombatzsidót, ahogy Bauer teszi, hanem a köznapi zsidót. (…) Mi a zsidóság világi alapja? A gyakorlati szükséglet, a haszonlesés. Mi a zsidóság világi kultusza? A kufárkodás. Mi a világi istene? A pénz. (…) A pénz Izrael féltőn szerető istene, aki előtt nem lehetett más isten. A pénz az ember valamennyi istenét lealacsonyítja és áruvá változtatja. A pénz minden dolgok általános, önmagáért konstituált értéke. Ezért megfosztotta az egész világot, az ember világát éppen úgy, mint a természetet, sajátos értékétől. A pénz az ember létezésének tőle elidegenült lényege, és ez az idegen lényeg uralkodik rajta, és ő imádja azt. A zsidók istene elvilágiasodott, világistenné vált“.

A zsidónak „nincs egyéb hivatása idelenn, mint gazdagabbá lenni szomszédainál, (…) a föld nem egyéb, mint tőzsde“.

„A pénz-zsidó korunk egyetemes antiszociális eleme lett“.

„A zsidók jó üzletet csináltak a hódítással (…) Mivel a pénzügyi krízis be fog következni, és nem lehetetlen, hogy abban a zsidók nagy szerepet játszanak, így tőkéjüket meg fogják tízszerezni”.

„A szerző, vagyis a Daily Telegraph disznó berlini tudósítója egy Meier nevű zsidó, rokona a citybeli üzlettulajdonosnak, egy Levy nevű angol zsidónak…”

„Bamberger zsidócska eddig egyetlen centime-t sem adott nekem, de ígérte, hogy ad, és a váltóra (addig is, amíg megérkezik) apránként legalább 15 fontot kipréselek majd belőle”.

„Amikor elutaztam Manchesterbe, 2 fontot kölcsönkértem Bamberger zsidócskától. A fickó most goromba felszólítóleveleket küldözget nekem, sőt fenyegetőzik is”.

Disraeli „zsidó szédelgő“, akik pedig nem álltak a 48-as német forradalom oldalára „esztelen, gyáva (…) demokratikus zsidó söpredék”.

„Elhagyott minket a francia zsidóság (…) demokráciánk csúcspozícióiban csak gyáva, hűtlen zsidó kufárok és frázishősök ülnek, el sem tudom képzelni, miképpen tudnánk győzni. Ha mégis győznénk, megint csak közönséges zsidók vinnék el a hasznot, a demokrácia spekulációjuk miatt amúgy is elveszítette a népben minden tekintélyét. Ha uralomra kerülnek, bevisznek minket a burzsoá társaság minden alávalóságába. Minden demokratikus egylet, az egész sajtó élén csak zsidók állnak. A biztonsági bizottságban is ők voltak a hangadók, demokratát játszottak, és zsidók csapatait vonzották Bécsbe… Ausztriában egy teljes millió zsidó él, aki csak kufárkodásból él, ami azt jelenti, harminc emberre jut egy vérszívó”

Biztos létezik az a Jakab Péter, aki ezt béna módon kimagyarázza az összefogás érdekében, de szinte biztosak vagyunk abban, hogy ezek az idézetek harminc napot érnek a Facebookon.

Ebben a fénytörésben nézzük a készülődő magyarázatokat, Junckernek pedig egészségére váljék az, amit épp most dob be gallér mögé.

Megadja Gábor - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Tereb (141) Kultúra (6) Heti lámpás (260) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Történelem (15) Belföld (8) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Mozaik (83) Politika (1581) Mondom a magamét (6238) Életmód (1) Vetítő (30) Jobbegyenes (2381) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Nagyvilág (1464) Gazdaság (667) Irodalmi kávéház (513)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>