Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
Havas Henrik végtelenül aljas húzása

Havas Henrik végtelenül aljas húzása

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A „tanár úr” nagyon mélyre süllyedt.

Felhévizy Félix azon tűnődött a napokban, hogy a balos megmondóemberek miért nem tudnak szépen, méltósággal megöregedni. A héten két olyan esemény is történt, ami kihozta a sodrából a hírlapírót. Az egyik az az eset volt, amikor a Vágó István gyurcsányista politikus és aktivista nevével is fémjelzett Szkeptikus Társaság  Laposföld-díjra jelölte a megnyilvánulásai miatt a baloldali pikszisből kieső Sebestyén Balázs műsorvezetőt és Bogár László közgazdászt. Ami azonban a legmeglepőbb volt Félix számára ebben az ügyben, az Bagdy Emőke jelölése. A klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a pszichológiatudomány kandidátusa, professor eme­rita, tanszékvezető egyetemi tanár, akadémikus tudományos elkötelezettségéhez ugyanis kétség sem fér. Ezért nyilvánvaló, hogy a Szkeptikus Társaság tudomány iránti elköteleződése csak álca, hiszen amennyiben komolyan vennék magukat és a szerepüket, akkor egy ilyen kvalitású személyt, mint Bagdy Emőke, még véletlenül sem jelöltek volna erre a kétes értékű díjra. 

 

Egyébként az is jelzésértékű, hogy mivel indokolták a jelölését: 

„A szexuális fejlődéssel és a nemi szerepekkel kapcsolatos elavult, több évtizede meghaladott álláspont magabiztos és kitartó képviseletéért és ideológiai elköteleződésből fakadó rendszeres gendertagadó, homofób megnyilvánulásaiért, amelyeket gyakran fűszerez szabad megfogalmazású kvantumhalandzsával.” 

Helyben vagyunk. Ha pedig ehhez az indokláshoz még Vágó István közéleti megnyilvánulásait is párosítjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a politikai hovatartozás bizony sokat nyom a latban a jelöltek kiválasztásában. Az egykori kvízmester DK-s politikusként nem tud és nem is akar korrektül viselkedni, mindenképpen bele kell kötnie, rúgnia mindenkibe, aki a kormány oldalán áll. 

De ugyanez a helyzet a manapság perifériára szorult, egykori Heti hetes sztár Havas Henrikkel is, aki ezúttal egy Facebookra kiposztolt fotó kapcsán szállt bele a képen együtt szereplő Semjén Zsoltba, Németh Szilárdba és Nagy Feróba. 

Az ominózus felvételt a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd posztolta a saját oldalára. A nagyképű, flegma, magát mindenkinél okosabbnak gondoló Havas a következőket írta a képpel kapcsolatban a közösségi hálón található felületére:

„Hát igen, én is nézegettem ezt a képet, és – nem hülyéskedek – szomorúan olvastam az ilyen-olyan, de leginkább gúnyolódó kommenteket. […] A lényeg az, hogy ha látom Nagy Ferót mindenféle emberrel lefotózva, elnézően mosolygok és Kálámbó jut eszembe. Kálámbó Kisoroszi népszerű embere volt, remekül énekelt, és ha volt hozzá kedve, a parti legelőn hajkurászta a teheneket. […]  Szóval, Nagy Feróra nem tudok haragudni, és vessenek meg érte, Semjén Zsoltra se, mert ahányszor látom a parlamentben áhítat közben, isten bizony megesik rajta a szívem, és hát persze ilyenkor tagadom le, hogy apai nagyanyám engem igazából papnak szánt! […] Szóval, ami Németh Szilárdot illeti, én egészen mostanáig úgy voltam vele, hogy addig, amíg rajta röhögnek, addig se foglalkoznak a maginflációval.” 

A „tanár úr” ezúttal nagyon mélyre süllyedt. A tőle megszokott stílust hozta most is, önmagát és anyagi helyzetét fényezte, de most messzebbre merészkedett. Ugyanis egy közös fotó kapcsán gúnyolódott, alázott meg embereket. 

– Ez oltári nagy bunkóság, ráadásul meglehetősen gyenge, olcsó és bazári dolog. Sajnos sem Vágó, sem ő nem képes szépen, méltósággal megöregedni, nem nyugszanak, amíg a még meglévő kevéske nimbuszukat is elveszítik. Saját érdekükben azt javaslom nekik, hogy hagyják ezt abba. Mert ez szánalmas, mondhatni oltári ciki és borzasztóan kellemetlen – gondolta magában Felhévizy, és feltette a lemezjátszójára a Beatrice Nem kell...! című örökbecsű számát.

Borítókép: Havas Henrik (Fotó: Nemzeti Sport)

Felhévizy Félix - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Életmód (1) Autómánia (61) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Heti lámpás (314) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Flag gondolja (36) Egészség (50) Tereb (146) Szépségápolás (15) Gazdaság (710) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2805) Kultúra (9) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Politika (1582) Mondom a magamét (7613)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>