Ma 2022 május 21. Konstantin napja van. Holnap Júlia, Rita napja lesz.
web760.jpg

Gulyás Márton nem mártír, hanem egy álságos, számító provokátor

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Undorító primadonna módon próbál mártírt kreálni magából.

Egy nagy színjátéknak vagyunk a szemtanúi. Gulyás Márton tudatosan akart mártírt csinálni magából, ezzel learatva a politikai babérokat a Soros-egyetem és a civilek mellett tüntetők elől.

Undorító primadonna módon próbál mártírt kreálni magából Gulyás Márton, a "civil" aktivisták Gyurcsány Ference. A garázdaságért és rongálásért visszaesőként, most már 300 óra közmunkára ítélt Gulyás tegnap a bíróságon arról kesergett, hogy na­gyon meg­vi­selte a 72 órás őri­zet, mert cellájában nem tudott rendesen étkezni és pihenni. A provokátor acsarkodóblogja által készített bírósági felvételen remekül látszik, hogy teljesen rájátszik, és direkt beszél néha kicsit összefüggéstelenül.

Gulyás csütörtökön fél 8 után szabadult ki a tárgyalóteremből, 300 óra közmunkával a nyakában, ami valljuk be igencsak ráfért már. Eztán persze a liberális médiahad képviselői várták, akiknek előadhatta a nagy halált, a liberális médiumok meg természetesen kiszolgálták Gulyás érdekeit, valódi hőst csináltak belőle, kinek mártíromságáról már teljes evangéliumok szólnak a haladó média hasábjain.

Gulyás úgy látszik mégsem volt olyan fáradt és éhes, ahogy állította, hiszen szabadulása és könnyfakasztó sajtótájékoztatója után egyből telespamolta a közösségi médiát siránkozásával, hogy mielőbb learathassa a politikai babérokat és, hogy a CEU-s tüntetések hőseként és mártírjaként tetszeleghessen. Volt Tumblr, Twitter, Facebook, sőt még a planetromeo.com-ra (korábban GayRomeo) is beköszönt, ami egy nemzetközi netes fórum, csevegő- és ismerkedőoldal meleg, biszexuális és transznemű férfiaknak. Jöttek is a bókok rendesen Gulyás állítólagos "hősiessége" miatt. Ez volt a célja.

Gulyás tudatosan, azzal a célzattal vetemedett a Sándor-palota megrongálására, hogy magára terelje a figyelmet, hogy a rendőrök előállítsák, ő pedig aljas módon mártírt csinálhasson magából. Előre megtervezte, végig ez volt a célja, hogy aztán siránkozásaival megpróbálja lejáratni a hatóságokat. Ki akarta kényszeríteni, hogy rá terelődjön a reflektorfény, hogy aztán kedvére diktatúrát és rendőrállamot kiálthasson, beletörölve a lábát a jogállamba.

Érdekes módon másnapra annyira kipihente magát, hogy gyorsan össze is hazudott egy böris ]]>YouTube videót]]> állítólagos szenvedéseiről, mutatva ezzel mártíromságát. Sőt, még egy ]]>szabadulós bulit]]> is szervezett magának a 8. kerületi Aurórába, ami a budapesti hardcore liberálisok gyűjtőhelye, ahova még magát Gyurcsány Ferencet sem engedik be. Ott mindenesetre lesz kinek előadnia hőstetteit, hiszen az Auróra köztudottan a véresszájú feministák, a kevésbé diszkrét morfinisták, a szakadt, libsi, csöves punkok gyűjtőhelye.

]]>www.888.hu]]> - Horváth József György

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Tereb (141) Heti lámpás (259) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (664) Történelem (14) Autómánia (61) Politika (1581) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Sport (729) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Vetítő (30) Jobbegyenes (2308) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (513) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Tv fotel (65) Egészség (50) Nagyvilág (1465) Belföld (6) Életmód (1) Mondom a magamét (6064)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>