Ma 2021 szeptember 22. Móric napja van. Holnap Tekla napja lesz.
444-fb.png

Lehallgat a nemzeti konzultáció, vagy a 444 hallgat le?

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
A héten kitört a botrány, miszerint a nemzeti konzultáció honlapján egy orosz kód is fut.

A]]> Molnár Zsozsó]]> is futott utána, rendkívüli nemzetbizi bizottsági ülést tartani. A mondás az volt, hogy az orosz kód aztán továbbíthatja adatainkat az FSZB-hez, és a magyar polgár biztonsága máris veszélyben van.

Szóval az oroszok már a spájzban vannak, pártunk és kormányunk elárult a ruszkiknak, nemzethalál, rettenet. Mindezt akkor, amikor a szörnyű vOrbánvityesz a Pintérrel, meg a Lázárral karöltve bezáratja a CEUt, Putyin intésére, eközben Rogán Medvegyevvel bizniszel hátul a parlament udvara mögött, és mindannyian vámpírfogakkal szívják a szegény Sorosegyetemisták vérét.

Nos, akkor szeretném a kedves olvtársakat egy kis könnyed sétára invitálni a nemzetbiztonság, meg a kiberbiztonság területére. (Na ez lesz az a publi, amit szokás szerint a kutya se fog olvasni, de azért nyomom, csakazértis.)  Szóval, ahhoz, hogy tisztázzunk pár tévedést, amelyet a zIndex belenyom a kis fejekbe, kell némi racionális háttér.

Röviden összefoglalom, kérem,

a 444-től kezdve a teljes ballibás sajtóig hülyének nézik Önt, kedves Olvtárs, meg amúgy mindenkit, aki az országban él.

Akkor vicceljünk mi is.

Aztán csinálnak nemzetbiztonsági botrányt, Szél Bernadett – aki természetesen, mivel, a párkapcsolati összetartó ]]>mintákról írta a doktoriját]]> a szociológián, tehát ért a nemzetbiztonsághoz –  elsírja magát a kamerák előtt, Simicska Lajos tévéjében pedig Kálmán Olga tragikus arcot vág. (Családszociológiai nemzetbiztonság, – az ügynök aki szerette őt.) Diktatúra. Orbánfasizmus. Putyinnácizmus.

A kedves Olvtársak bizonyára jobban tudják, mint én, hogy a Yandex nevű orosz szolgáltató kódját megtalálták a 444.hu, kedves programokhoz értő munkatársai a nemzeti konzultáció honlapján. Először is, ha az ember újságot ír, akkor mi mást elemezne, mint a nemzeti konzultáció honlapjának nyilvános kódját? Hát természetes, az ember újságíró fia honlapok kódjait elemzi. Egy újságban. Hiszen a honlapok kódelemzése az újságírói munka legalapvetőbb forrása, mondhatni Bibliája. (Koránja, Tórája, satöbbi.) Szóval, csak arra akarok rávilágítani, hogy valljuk be, nem gyakori a honlapokat így vizsgálni. De legyen, vizsgáljunk együtt!

Aztán jön a yandex nevű orosz szolgáltató jelentése az orosz titkosszolgálatoknak. A helyzet úgy fest, hogy ez az állítás igaz. A yandex, pont úgy, mint a gmail a CIA-nak, jelenthet az FSZB-nek. Szóval az a ]]>nagyon rossz hírem]]>: aki például a google, a facebook, a yahoo – szóval gyakorlatilag bármelyik amerikai szolgáltató bármelyik programját, alkalmazását stb. használja, az bizony közvetlenül a CIA, az NSA stb. mindenkori elemzőinek adja le a drótot. Súgok, az ]]>Xkeyscore]]> nevű program (utódain)-on keresztül – mivel a kedves 444-es ojságíró urak/hölgyek is olvasnak minket, meg a gazdáik is, csak a miheztartás végett -, szóval, a kedves ámerikai kiberkém urak mindent látnak, amit ezek az alkalmazások használnak.

(A rossz hír az, hogy a magyar nemzetbizonytalanok ezekben a kis játszmákban eléggé hátul kullognak a sorban, de most épp nem őket kutyázom, üdv az RC Galileóhoz, ami meg az olaszoknak jelent, gondolom már tudjátok, remélem már nem használjátok, mosolyjel, szevasztok!)

A 444.hu egyik ]]>eleme]]> éppen ezt csinálja a google-nak. Nem hiszik, Olvtársak?

Megmutatom:

Ott, igen, kedves olvtársak, jobboldalt, az a szürke izé, az egy szál törölközős lány nekünk jobb válla mellett. Ott figyel Önre a google, amelytől az ÖN adatait az ámerikai titkosszolgálat, a CIA, az NSA, és még az FBI is bármikor lekérheti.

Szóval, drága 444, ti is jelentetek. Hoppá. Megnézzük a zIndexet is, a híres Gé újságíró honát.

Ó, megdöbbentünk. Nos, az index meg a facebookon keresztül jelent az amerikai titkosszolgálatnak, apache szerveren keresztül profillal együtt, ha be tetszettünk lépni.

Akkor kérjük a visszavonni ezt a hülye balhét, kedves Bernadett, Zsolt, ez méltatlan volt hozzátok, a magyar közélethez, (vagy tényleg ennyire hülyék vagytok) satöbbi, és ha lehet, leszállni szíveskedjetek a Németh Szilárdról, mondott ő már furákat, de itt speciel mélységesen mélyen igaza volt, amikor kivonult. Csak szólok.

Ja, és az LMP is:

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2115) Belföld (6) Életmód (1) Sport (729) Politika (1578) Irodalmi kávéház (505) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Gazdaság (662) Vetítő (30) Nagyvilág (1458) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Mondom a magamét (5584) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (138) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Egészség (50) Heti lámpás (255)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>