Ma 2021 október 18. Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.
standwidceu-660x330.jpg

CEU, a janicsárképző

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A Soros NGO-k kivétel nélkül olyan janicsárképző szervezetek, amelyek olyan ideológia-zombik létrejöttét segítik elő.

Ez a CEU, egy janicsárképző. Magyar viszonyok között rendkívüli anyagi juttatások és a multinacionális vállalatokkal történő kifinomult együttműködések révén biztosítja az ideológiai utánpótlást azokban az országokban, ahol a liberális médiajelenlét még nem elég az agymosáshoz.

Érdekes volt megfigyelni, hogy egyébként normálisnak tűnő emberek, akik pontosan tudják, hogy a jelenlegi liberális tanok ellentmondanak a józan észnek, a történelmi tapasztalatnak, a genetika, a humán etológia, a kultúrantropológia és egyébként az ideológia előtti társadalomtudomány minden felhalmozott tudásának, hogyan sietnek kifejezni, hogy milyen mérhetetlenül  felháborítja őket az, ami a CEU-val történik.

Az, hogy a CEU-val nem történik semmi, nem befolyásolta őket a felháborodásukban.

Érdemes megvizsgálni, hogy ezek az emberek vajon miért is bizonyulnak gyengének.

A gyenge jelleműek esetében ennek oka az az egyszerű tény, hogy a világ bármely táján jól el lehet éldegélni, ha az ember megcsíp egy Soros-ösztöndíjat. Ehhez alapból elég egy jó témaválasztás. Az ember máris bekerül egy olyan védett közegbe, ahol a tudományos integritásának tett csekélykének tűnő engedményei fejében ösztöndíjtól projetmenedzserségig, onnan oktatói állásokig vándorolhat, majd tárt karokkal fogják várni azok a multinacionális vállalatok, amelyek a Pride-ot is oly lelkesen támogatják. Szinte semmit sem kérnek érte cserébe.

Csak toleránsnak kell lenni és persze pontosan tudni kell hozzá, hogy mi a tolerálhatatlan.

Ha ezeknek az embereknek még működne az egészséges világlátásuk, mérlegelnének a kutatási témaválasztásaikban, nem írnának olyan cikkeket, amelyek az aktuális liberális kánonnal vágnak egybe és észrevennék, hogy alig-alig találkoznak a sajátjukhoz hasonló véleményekkel. De hát hogyan is találkozhatnának, hiszen egy olyan közegben élnek, ahová azok nem is kerülnek be, akik ki is mondják azt, amit erről a kényszer-toleranciáról gondolnak.

Óriási a csoportnyomás, hiába vannak elvileg barátaid, kollégáid körülötted, nem nagyon fogalmazhatja meg senki szabadon, önállóan a véleményét. Ebben a közegben az nem lenne illendő. Aki megfogalmazza véletlenül, az már valahogy nem marad benn a következő körben, finoman meg is jegyzik majd, hogy nem volt idevaló. Semmi erőszak, semmi konfliktus, csak az állandó és mindent átható csoportnyomás. Egyre inkább csak az ő sajtójukat olvasod és nemsokára azt is elhiszed, hogy minden EU-s pályázatról, apró kis törvénymódosításról maga Orbán Viktor dönt.

Ez a CEU értelme, egyrészt biztosítani az anyagi juttatások rendszerén és a multinacionális vállalatokkal történő együttműködés révén az ideológiai utánpótlást, másrészt alkalmas arra, hogy az ideológiai centrumból elcsalja azokat a viszonylag tehetséges embereket, akik megvásárolhatóak, továbbá azokat is, akik elég naivak hozzá hogy elhiggyék, tehetségük miatt esett rájuk a választás és nem azért, hogy gyengítsék a nem liberális, ideológiamentes tudomány erejét.

Maga a liberális ideológia hiába vonzó rövid távon, sokkal kevésbé életképes, mint a nácizmus, vagy a kommunizmus, mert sokkal nagyobb önfeladást kíván meg, mint az utóbbiak. Hatalmas ereje abban van, hogy nem zárt közösségként művelik, mint eleinte kommunizmus és a nácizmust, hanem a határain nagyon finom behálózási technikákkal környékezik meg azokat, akik számára a totális tolerancia hamis eszméje etikailag vonzó.

Úgy válsz liberálissá, hogy szentül meg vagy róla győződve, pont olyan konzervatív vagy, mint amikor az első pénz megjött a számládra.

Sőt, liberális barátaid dicsérik elvi szilárdságodat, azt mondják neked, hogy te vagy az igazi konzervatív, olyan, amilyennek minden konzervatívnak lennie kellene. Ha ezt hallod már el is vagy veszve, viszont a jó hír az, a pénzt még évekre biztosítják számodra.

A CEU körüli botrány megmutatta, hogy mennyi, egyébként nem liberális ember érzi magát lekötelezve a Soros-birodalomnak (akikről nem is gondoltuk volna), vagy úgy van észrevétlenül beágyazva a lekötelezettek közé, hogy bármikor hajlandó szajkózni azt, amit megkívánnak tőlük. Ebben az a gyönyörű, hogy mindezt önként. Pontosan annyira önként, mint ahogy ez a Népszabadság szerkesztőségében ment a hetvenes-nyolcvanas években.

A Soros NGO-k kivétel nélkül olyan janicsárképző szervezetek, amelyek olyan ideológia-zombik létrejöttét segítik elő, amelyek a hagyomány minden szövetét el akarják pusztítani. Erre a célra különösen alkalmasak azok a naivak, akik nem veszik észre, hogy árulóvá válnak, amikor párbeszédnek élik meg azt az agymosást, amelyet a liberális közegekben kapnak.

A magyarországi konzervatív értelmiség jelenleg sem igazi egyetemi pozíciókkal nem rendelkezik, sem nem képes olyan közösségek kialakítására és működtetésére, amelyek legalább intellektuális értelemben megvédik a fiataljainkat az ideológiai agymosástól.

A Fidesz történelmi bűne lesz, ha nem képes ezt a hiátust pótolni.

Ha megnézzük, hogy milyen marhaságokat tanítanak a CEU-n, sokszor akár valódi tudomány közé keverve, vagy a mögé rejtve, rájöhetünk, hogy a CEU tulajdonképpen nevetséges, mint ahogy nevetséges és szánalmas az a hisztéria, amit körülötte keltenek. Az egész liberális cécó röhejes, mint ahogy a nácizmus és a kommunizmus volt egészen odáig, amíg el nem kezdtek gyilkolni a képviselői.

Röhögjük ki őket, mert azt érdemlik, de vegyük komolyan a veszélyt, amit jelentenek.

Csináljuk meg a magunk tudományos műhelyeit, helyezzük vissza a jogaiba az embertudományokban a természettudományt és a valóságot kutató és nem a jövőt formálni kívánó társadalomtudományt.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Kultúra (6) Gazdaság (662) Életmód (1) Irodalmi kávéház (506) Tereb (138) Jobbegyenes (2131) Nagyvilág (1463) Politika (1578) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Egészség (50) Mondom a magamét (5642) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Mozaik (83) Sport (729) Flag gondolja (33) Heti lámpás (255)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>