Ma 2024 február 24. Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
Soros, az antiszemita

Soros, az antiszemita

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A magyar jobboldal azt mondja, hogy most Izraelnek van igaza. - Szentesi-Zöldi László remek írása.

Nem tudom, észrevette-e a tisztelt olvasó, de a gázai helyzet alaposan próbára teszi a baloldaliak tisztánlátását. Sokan közülük képtelenek dönteni, kit szeressenek jobban: Izraelt vagy a palesztinokat? Régi agymenésük, hogy a zsidóság kollektíve az ő barátjuk, mi pedig sunyi antiszemiták volnánk, nyilván változatlan alapvetés számukra. 

Csakhogy ott vannak még különféle muszlimok, akiket ők – ideo­lógiai rögeszméik szerint – ismételten nagyon szeretnek. 

Így aztán most, hogy kétfelé kéne szeretniük, leginkább hallgatnak. 

Ahogyan háborúk, szörnyűségek, vérontás idején a baloldal mindig is hallgatni szokott. Amikor ugyanis vér folyik, ők azonmód eliszkolnak saját bejáratú kis agyszüleményeikkel, legfeljebb makognak valamit általános emberbarátságról, morálról. Ami nyilván roppant hasznos, ha éppen emberek torkát vágják el.

 

Soros Györgynek persze nincsenek effajta kétségei. Ő kezdettől fogva ]]>gyűlöli Izrael államot]]>, ahogyan gyűlöl minden nemzeti, vallási közösséget. Egyidejűleg pénzeli a befolyása alá hajtható szervezeteket, kormányokat, hatóságokat. Mert ettől kerek az ő világa. 

A zsidónak született milliárdos most ]]>fizet azért]]>, hogy zsidókat gyilkoljanak meg Izraelben. 

Becstelen gazember ő is, de az Európai Unió vezetése is, amely a terrorakció óta is „segélyezi” a Palesztin Hatóságot, rajtuk keresztül pedig azokat, akiket már nem látunk, mégis ismerünk. Valójában minden kiküldött dollár, minden csekk, minden táska pénz azért áramlik oda, hogy az iszlám legyűrje a judaizmust. Ha valaki erre azt mondja, hogy túlzás, szerintem gondolkodjon egy kicsit.

Garantálom, hogy egyetlen mentő körülményt sem talál majd, így közösen kimondhatjuk: Soros György a zsidóság ellensége. Azért dolgozik, hogy a zsidó embereknek ne legyen „nemzeti otthonuk”, ne legyen egy zsebkendőnyi földjük, hogy félelemben, rettegésben éljenek.

Mert a pénzkaszt, a spekulánsipar már csak ilyen. Aki pedig nem ilyen, összetart. Mi is összefogunk a hazájukat védő zsidókkal, hiszen egy a sorsunk, egy a jövőnk. 

Amiért Izraelben most küzdenek, az ma már – a globalizmus következtében – az európaiak ügye is. Teljesen elment az esze annak, aki nem hiszi el, hogy a terroristák mindenkit elérnek, hogy a mi gyerekeinket soha nem rabolhatják el, s bennünket, magyarországi magyarokat, zsidókat, más embereket nem vadászhatnak le a saját otthonunkban. Valójában mindez azért nem következett be eddig, mert a hazánkat nemzeti kormány vezeti.

Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy zsidók és palesztinok borzalmas bűnöket követtek és követnek el egymás ellen. És a történet nem most kezdődött, hanem nagyjából a második világháború után. Hogy mire jutnak egymással, azonban mégsem közel-keleti belügy. 

A magyar jobboldal azt mondja, hogy most Izraelnek van igaza. 

Akkor is, ha az igazság bonyolult, akkor is, ha a palesztinoknak is akad jócskán igazságuk. Akkor is, ha éppen minket, a magyar jobboldalt átkoztak, fenyegettek olyan zsidó származású baloldaliak ebben az országban, akiknek már semmi közük a zsidósághoz, de erkölcsi eligazítást tartanak másoknak mindenféle ügyekben. Miközben a gyilkosok százával-ezrével koncolnak fel nőket, gyerekeket, öregeket Izraelben.

Igen: megvédjük zsidó honfitársainkat és a hazafias izraeli zsidóságot. A hazátlan, globalista, áruló baloldallal azonban képtelenség együtt halottakat árulni. Aki nem hisz a szülőföldben, a családban, a nemzetben, a vallásában, inkább arra adjon magyarázatot, hogyan pénzelhet Soros és a nemzetközi baloldal még mindig gyilkosokat?

Borítókép: Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke érkezik a Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével tartandó megbeszélésükre Brüsszelben 2017. április 27-én (Fotó: MTI/EPA pool/Olivier Hoslet)

Szentesi-Zöldi László

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Belföld (10) Politika (1582) Életmód (1) Flag gondolja (36) Történelem (17) Tereb (146) Gazdaság (698) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2761) Heti lámpás (305) Tv fotel (65) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7420) Sport (729) Mozaik (83) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (535)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>