Ma 2022 január 25. Pál napja van. Holnap Vanda, Paula napja lesz.
Brit transzgender aktivisták szerint a Gulag lágerei valójában kellemes rehabilitációs központok voltak

Brit transzgender aktivisták szerint a Gulag lágerei valójában kellemes rehabilitációs központok voltak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
És ez nem vicc...

A brit transzgender aktivisták és a radikális feministák háborújának a melléktermékeként az egyik a transzneműség mellett érvelő londoni ballib csoport azzal az újszerű történelemszemlélettel állt elő, amely szerint a Szovjetunió gyilkos kényszermunkatáborai, a Gulagok valójában kellemes rehabilitációs és oktatási központok voltak.

A valóság és a történelmi tények soha sem érdekelték a balliberálisokat az elmúlt 100 évben és sajnos ezt a hagyományt követik a mai napig. 

Történt ugyanis, hogy]]> a transzneműek jogait védő aktivisták ]]>twitteres szóváltásba keveredtek egy feministával, Claire Grahammel. A Goldsmiths Egyetem feminista tanára azért került az aktivisták célkeresztjébe, mert tiltakozott az ellen, hogy az önmagukat transzneműeknek nevezők is használhassák a nők számára fenntartott mosdókat és mellékhelyiségeket az egyetemen. 

Az elmérgesedett vitában – amely arról szólt, hogy nem nőnek született emberek női jogokat követelnek maguknak – a transznemű aktivistáknak az volt az utolsó megjegyzésük, hogy a velük ellentétes véleményen levő feministának a Gulagon lenne a helye. 

Amikor a feminista tanár ezen felháborodott, akkor a transzneműek mellett kampányoló aktivisták azt közölték vele, hogy nincs min felháborodnia, hiszen a Gulag munkatáborai egyáltalán nem voltak kegyetlen vagy halálos helyek, hanem valójában kellemes rekreációs és oktatási központok voltak, amelyek alapvetően a beutalt emberek gondolkodásának a megváltoztatását szolgálták. 

A transzneműek mellett kampányoló aktivisták szerint a Gulagok olyan nagyszerű helyek voltak, ahol a fogvatartottak oktatásban, képzésekben részesültek, és élvezték a lehetőséget, hogy klubokban, sport- és színházi csoportokban vehettek részt.

Van valami egészen morbid abban – ahogy a Goldsmiths Egyetemen történtek is erre utalnak –, hogy Nyugat-Európa balliberálisait, a nyugati politikai és gazdasági elit többségét alkotó iskolázott embereit elképesztő tudatlanság és ideológiai vakság jellemzi számos kérdésben, így például egészen egyszerű történelmi, ténybeli kérdésekben is. 

Vincze Viktor Attila - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Jobbegyenes (2204) Autómánia (61) Tereb (139) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (5838) Heti lámpás (256) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (509) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1464) Életmód (1) Belföld (6) Gasztronómia (539) Gazdaság (663) Politika (1579) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Kultúra (6) Történelem (14) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>