Ma 2022 július 07. Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.
Balázs Péter a Timesban gyalázza Magyarországot

Balázs Péter a Timesban gyalázza Magyarországot

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A módszerváltás után Balázs elvtárs ülepet váltott, azóta Moszkva helyett Brüsszelnek nyal.

Nem hivatalos felmérés, csupán sejtés: Magyarország világelső a saját hazáját külföldön eláruló, idegen érdekeket kiszolgáló brigantik számában. Most épp a libás miniszterelnök egykori külügyére, Balázs Péter köpködte meg az országot az angol The Timesnak nyilatkozva. 

A Miért van óriási huligánprobléma a magyar meccsen? című keddi iromány Balázs nyilatkozata nélkül is egy súlyos hazugságáradat, amely azzal a nyilvánvaló céllal készült, hogy Magyarországot a futballon keresztül is a szégyenpadra ültesse, nyomás alatt tartsa olyan „bűnökért”, amelyek vagy nem is bűnök, vagy ha mégis, mások (például az angol szurkolók) mégannyira elkövetik. Csakhogy miközben minket zárt kapus meccsekkel sújtanak egy rasszista, fehérellenes rituálé, a BLM-es térdelés kifütyüléséért meg néhány pohár pályára dobásáért, addig a mások himnuszát rendszeresen kifütyülő, az Eb-döntőn fél Londont földúló, az olasz drukkereket összeverő, saját színes bőrű játékosaikat lehuhogó angolok semmilyen büntetést nem kaptak. Mint ahogy a Gulácsi Pétert poharakkal megdobáló franciák sem. 

Az agresszív szélsőliberalizmus bepofátlankodott a sportba, és onnan támad. Aki nem hódol be, azt halálra szekírozzák. Így érkezünk meg a Times cikkéhez, Balázs Péter nyilatkozatához.

„Az országban egyre növekszik a rasszizmus, az antiszemitizmus és az idegengyűlölet mértéke, amelyet Orbán kormánya támogat. Az emberek úgy érzik, szabadon kifejezhetik ezeket az érzéseket, ha fekete bőrű futballistát látnak. Lehetőségnek látják arra, hogy kifejezzék a ronda, idejétmúlt fasiszta nézeteket. Itt kevés afrikai bevándorló van, ami bátorítja őket arra, hogy hangot adjanak a gyűlöletüknek. Ez a kormány nem tiltja meg ezeket a megnyilvánulásokat, sőt támogatja őket” – közölte a Bajnai-kormány korábbi külügyminisztere.

Látható: egy becstelen hazudozóval állunk szemben. Sorolom, hogy miért. Magyarországon egyáltalán nem növekszik a rasszizmus, az antiszemitizmus, az idegengyűlölet. A nyugati országokkal összevetve nálunk elenyésző a rasszista, antiszemita támadások száma. Továbbá: nem, az Orbán-kormány nem támogat semmi ilyesmit. Sőt, Szijjártó Péter külügyminiszter a magyar–angol után nyilvánvalóvá tette: nincs helye rasszizmusnak a stadionokban – de általánosításnak és kettős mércének sem! Azonkívül: a magyar szurkolók nem gyűlölik a színes bőrűeket. Ez egy újabb képtelen és alávaló hazugság. Ami onnan is látszik, hogy a magyar nemzeti bajnokságban lassan már több a színes bőrű játékos, mint a fehér, még sincsenek rasszista támadások, huhogás. A magyar toleráns, befogadó nemzet, mindig is az volt. És végül: nem igaz, hogy a kormány ne tiltaná a rasszista megnyilvánulásokat. Zéró tolerancia van.

Balázs Péter tehát pofátlanul hazudik. Bűnét tetézi, hogy egy külföldi lapban mocskolja a saját hazáját, ami a hazaárulás minősített esete. Persze, túlságosan azért nem lepődünk meg rajta. Tudniillik: Balázs elvtárs régi, kipróbált katonája a magyarellenes, nemzetközi köröknek. A 80-as években még a kommunisták szolgálatában állt, a katonai felderítésnek dolgozott, és impexesként részt vállalt Magyarország fejbúbig való eladósításában. A PestiSrácok által kikutatott, 1983-as állambiztonsági iratban ez áll: „Tapasztalataink szerint a katonai társszerv felvette és márciustól intenzíven foglalkoztatja dr. Balázs Péter kereskedelmi tanácsos elvtársat.” 

A módszerváltás után Balázs elvtárs ülepet váltott, azóta Moszkva helyett Brüsszelnek nyal, látnivaló lelkesedéssel. Ami nem változott: most is hazánk ellen ügyködik.

Pilhál Tamás - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Kultúra (6) Tereb (141) Heti lámpás (260) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Életmód (1) Politika (1581) Sport (729) Tv fotel (65) Nagyvilág (1465) Mondom a magamét (6164) Flag gondolja (33) Belföld (8) Jobbegyenes (2349) Gazdaság (665) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (513) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>