Ma 2022 augusztus 12. Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.
Karácsony bevallotta: Gyurcsány szokta őt zsarolni

Karácsony bevallotta: Gyurcsány szokta őt zsarolni

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kiderült az igazság!

 

– Hosszú azoknak a politikusnak a listája, akik megpróbáltak megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is – mondta el Karácsony Gergely főpolgármester egy háttérbeszélgetésen, újságírói kérdésre válaszolva.

Hozzátette azt is, hogy 

a Demokratikus Koalíció elnöke ezt általában sms-ben szokta megtenni, konkrét esetre azonban nem mondott példát.

Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán reagált Karácsony Gergely szavaira. Bejegyzésében azt írta, „mintha a mai lenne az utolsó nap, úgy jön felszínre ez is, az is. Pedig lesz holnap. Biztosan tudom.”

Ezután a főpolgármester fentebbi szavait idézte, majd közölte, 

„ezennel felhatalmazom főpolgármester urat, hogy hozza nyilvánosságra az sms-eket, melyeket velem váltott, és amelyekben én megzsaroltam őt.”

A Magyar Nemzet ]]>már többször beszámolt róla]]>, hogy Gyurcsány Ferenc a 2019-es önkormányzati választást követően saját embereit ültette fontos pozíciókba a Városházán, ezzel is szűkítve Karácsony Gergely mozgásterét. A főpolgármester nemrég lemondott kampányfőnöke, Gál J. Zoltán mellett ilyen például Draskovics Tibor, a Gyurcsány-kormány pénzügyi, majd igazságügyi és rendészeti minisztere, aki most a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatósági elnöke, Karácsony helyettese, Gy. Németh Erzsébet, aki a Gyurcsány-párt alelnöke vagy Handl Tamás, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság igazgatója, aki korábban Gyurcsány Ferenc testőre volt. 

Most pedig a főpolgármester maga ismerte el, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke valóban szokta őt zsarolni.

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Egészség (50) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Életmód (1) Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1464) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Flag gondolja (33) Tereb (141) Heti lámpás (260) Vetítő (30) Belföld (8) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Sport (729) Autómánia (61) Gazdaság (667) Jobbegyenes (2381) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6238)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>