Ma 2022 augusztus 11. Zsuzsanna, Tiborc napja van. Holnap Klára napja lesz.
Több millió forintba kerül Svédországnak a migránsok szexuális felvilágosítása

Több millió forintba kerül Svédországnak a migránsok szexuális felvilágosítása

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Európán belül Svédország számít a nemi erőszak fellegvárának. A migránsok odavannak a szőkékért.

A svéd kormány célja az, hogy az illegális bevándorlókat megtanítsa arra, hogyan közeledjenek a svéd nőkhöz, hiszen a migránsok odavannak a szőkékért.

Svédország 5 millió koronát ]]>szán]]> a migránsok szexkurzusaira. A pénz egy részét a "Youmo" nevezetű weboldalra fogják költeni, aminek célja az illegális bevándorlók szexuális felvilágosítása. A honlap arab, szomáli és dari nyelven is elérhető.

A honlap például a kényszerházasságról, az erőszakról, a szerelemről, az emberi testről, a drogokról és az alkoholról nyújt információt az olvasóknak. A "szerelmesnek lenni" menüpont alatti képeken, egy fiatal, svéd szőke nő és egy sötét bőrű férfi szerelmi életébe pillanthatunk bele. A fotók mellé olyan szövegeket írtak, miszerint: "Szerelmesnek lenni nagyszerű dolog. Egyesek sokszor esnek szerelme, mások soha."

A honlapot tovább fognák fejleszteni és olyan témákról is szó lesz mint a prostitúció, emberkereskedelem, becsületből elkövetett erőszak/gyilkosság, nemi szerv megcsonkítása, nemi erőszak és szexuális zaklatás.

Mióta Svédország több százezer migránst befogadott, megugrott a nemi erőszakok száma. Tavaly a rendőrség azt tanácsolta a Malmőben élő nőknek, hogy sötétedés után ne sétáljanak egyedül az utcán, mivel egymás után rövid időn belül három nemi erőszak történt.

A svéd bűnügyi statisztikai hivatal (BRA) adatai szerint 2017-ben 7 230 nemi erőszakra került sor. Ez 10 százalékos növekedést jelent 2016-hoz képest, amikor 6 720 ilyen jellegű bűncselekményt követtek el. Sajnos az elkövetők kilétére nem mindig derül fény és ha mégis elkapják a támadót, akkor is lassan születik ítélet.

Európán belül Svédország számít a nemi erőszak fellegvárának.

Tóth Dalma - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1464) Jobbegyenes (2380) Belföld (8) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6236) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Gazdaság (667) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (513) Szépségápolás (15) Történelem (15) Kultúra (6) Mozaik (83) Vetítő (30) Mozi világ (440) Tereb (141) Heti lámpás (260) Politika (1581) Tv fotel (65) Egészség (50) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>