Ma 2022 június 29. Péter, Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.
Annyira gyűlölik Orbánt, hogy inkább felmentenék a migráns erőszakolót

Annyira gyűlölik Orbánt, hogy inkább felmentenék a migráns erőszakolót

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A feminácik Orbán-fóbiája a migráns erőszakoló megvédéséig vezet.

Ha nemi erőszakról beszélünk, szinte felesleges statisztikára alapozni a mondandónkat, hiszen a napvilágra jutott esetek száma csak töredéke a megtörtént abúzusoknak. A legtöbb esetben nem történik feljelentés vagy nincs bizonyíték, így a nők ellen elkövetett szexuális bűncselekmények nagy része felderíthetetlen, ez tény. Ahogy az is tény, hogy a napokban egy migráns megerőszakolt egy magyar nőt.

Évek óta írunk arról, hogy a teljesen más kultúrából érkező migránsok egész egyszerűen nem integrálhatóak a magyar (és európai) társadalomba. Más a kultúra, mások a szokások és a szabályok is. Náluk egy nő megerőszakolása csak egy kedd délutáni program, sőt még a nőt érné kár, ha feljelentést tenne egy ilyen esetben.

Ha itthon valaki nemi szerepekről mer beszélni, esetleg férfi-női különbségekről, a feministák rögtön megindulnak melltartóban tüntetni, olyankor megy a #MeToo ezerrel. Most, hogy van egy tiszta, egyértelmű helyzet, ami a nemi erőszakok esetében tényleg ritka, húzzák a szájukat, cinikusan a rendőrség ellen fordulnak, hogy: „most bezzeg nyomoztok, mi?”. Inkább állnak az erőszakoló migráns pártjára, ebben a helyzetben is az egyébként a munkájukat végző rendőrök ellen fordulnak, mintsem beismerjék: migránsokat befogadni tényleg veszélyes. A helyzet egészen tiszta és egyértelmű, nincs az a logika, ami szerint fel lehetne róni a rendőröknek, hogy nyomoznak egy erőszakos, nőkre veszélyes ember ellen. Illetve mégis van, ez pedig a radikális balos, libsi, femináci logika.

Mégis mi lehet az oka annak, hogy az ő szemükben kisebb az erőszak bűne, ha migráns követte el?

Mert úgy tűnik valóban az, máskülönben nem védenék az erőszakolót. Azt tudjuk, hogy a befogadáspártiak imádják a sokszínűséget, a hagyományt két lábbal tipornák, a „más az mennyire egzotikus” logikájuk alapján. Ha valami minél inkább elüt az átlagostól vagy a legkevésbé alkalmas a társadalom építésére, az nekik annál jobban tetszik. Az erőszakoló megvédése viszont inkább az Orbán-fóbiájukban gyökerezik.

Az Orbán-fóbia virágzott tegnap is, amikor az ellenzékiek megszavazták a Sargentini-jelentést. Orbán Viktor ezt úgy fogalmazta meg: „Az a baj Önökkel, hogy jobban gyűlölnek engem, mint amennyire szeretik a hazájukat”. Most a feminácik oldalán ugyanez történik az erőszakoló migráns ügyében is. Jobban gyűlölik Orbánt, mint hogy kiálljanak a megerőszakolt nők mellett.

Horváth Zsófia - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2342) Flag gondolja (33) Történelem (15) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (7) Nagyvilág (1465) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Kultúra (6) Politika (1581) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (513) Mondom a magamét (6149) Autómánia (61) Mozi világ (440) Életmód (1) Sport (729) Gazdaság (665) Heti lámpás (259) Egészség (50) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>