Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
„Balázs, te leszel a főpolgármester?"

„Balázs, te leszel a főpolgármester?"

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Újjá kell szervezni a főváros működését

Azt tudom mondani, amit egy korábbi interjúmban: Budapestet meg kellene szervezni, mert többet érdemel annál, mint amilyen állapotban most van – mondta a Demokratának adott interjúban Németh Balázs.

Még tavasszal, egy budai benzinkúthoz öltönyben betérve, felismert a kutas, és megkérdezte, milyen lesz a vb? Azt mondtam, szerintem nagyon jó. Majd az volt a második kérdése: utána te leszel a főpolgármester? – mondta Németh Balázs a ]]>Demokratának adott interjúban]]>. Az atlétikai világbajnokságot szervező cég vezérigazgatója hozzátette: „Akkor jót nevettem rajta, de egyre több üzenetet kapok ismerősöktől és ismeretlenektől is erről a kérdésről. Azt tudom mondani, amit egy korábbi interjúmban: Budapestet meg kellene szervezni, mert többet érdemel annál, mint amilyen állapotban most van".

Hozzátette: rengeteg olyan dolgot végeztek el szervezőbizottságként, amit nem nekik kellett volna. A dugók fővárosában úgy kellett megszervezniük a sportolók szállítását, hogy ne omoljon össze a rendszer, és akkor a szemétszedésről, gazmentesítésről, a hajójárathoz vezető 2-es villamos alatti aluljáró bűzmentesítéséről és hasonló csemegékről is lehetne hosszan mesélni.

„Lesz feladata a következő főpolgármesternek Budapesten, hogy újjászervezze a működést" – zárta gondolatait. 

Németh Balázs a Magyar Hírlap stúdiójában is beszélt már a főpolgármesteri híresztelésekről.

]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (144) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2679) Életmód (1) Egészség (50) Vetítő (30) Heti lámpás (276) Mondom a magamét (7086) Szépségápolás (15) Belföld (10) Irodalmi kávéház (529) Autómánia (61) Tv fotel (65) Flag gondolja (34) Titkok és talányok (12) Történelem (16) Gazdaság (689) Mozi világ (440) Mozaik (83) Nagyvilág (1309) Kultúra (6) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>