Ma 2022 július 07. Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.
sokszin00-660x330.jpg

A négerszámlálás és a sokszínűség biztosítása

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Napról napra erősödő meggyőződésem, hogy a fejlett nyugaton, különösen a nagy víz túlpartján gyakorló elmebetegek, de minimum ütődött idióták élnek.

Ezen felismerésemre akkor sem vetül a kétkedés árnya, mikor olvasom, hogy a vadregényes Missouri állam magáról elnevezett egyeteme, az egyre súlyosbodó pénzügyi válsága ellenére ]]>csak talált 1 millió dollárt]]> arra, hogy auditálják saját sokszínűségüket és a befogadás területén elért lenyűgöző eredményességüket. Vagyis magyarul: megszámolják a négereiket.


A hír valahogy – konyhamagyarra átültetve az elképesztő szenvtelenségét – a következőképpen hangzik: „Az egyre kevesebb adomány és a zuhanó beiratkozási számok ellenére a University of Missourinak sikerült csekély 1 milió dollárt találni egy független vizsgálatra, amelyet a sokszínűség és a befogadás témakörében szeretnének lefolytatni”. Mindezen tevékenységet, mivel a haladó nyelvezettel még lépést tartani is nehéz, elnevezték diversity audit-nak.

Magyarán a csökkenő bevételek, az egyetem fennállását fenyegető gazdasági problémák ellenére csak sikerült kifizetni 1 millió kicseszett dollárt pár kiérdemesült jogvédőnek, akik magánpraxisban négert számolnak, mivel másoknak már – köszönhetően korábbi áldásos tevékenységüknek – főleg államilag már nem szabad.

Itt külön ki kell térni arra, hogy noha eme nemes tevékenységnek Missouri államban régi hagyománya van – jelenleg nem sok értelmét látom. A megboldogult 1800-as években például a hétköznapi reggelek kerültek diverzitásilag auditálásra bármelyik termelőszövetkezetben, de annak még volt következménye. Ha valamely szélsőséges esetben a hat darab fehér munkafelügyelőre az előírt 32 néger helyett csak 30 jutott multikulturálisan, akkor az említett felügyelők lóra pattantak és néhány puska vételezése után elindultak biztosítani a sokszínűséget. Bár lehet az teljesen más foglalkozás volt, mivel niggerszámlálásnak nevezték. Könnyű összetéveszteni…

És noha – a migrációpárti liberálisokkal ellentétben – nem vágyom vissza e romantikus ültetvényes korba, logikát még találok benne. Szintén fontos kitérő, hogy a napokban Dél-Itáliában folyik hasonló sokszínűségbiztosító-gyakorlat a földeken, és mindezt az északiak annyira sérelmezik, hogy Olaszország megszüntetését is kilátásba helyezték, amennyiben a derék nápolyi gazdák és a még derekabb szicíliai bűnszervezetek nem hagynak fel a rabszolgatartás nemes gyakorlatával.

A hülyeségnek ugyanúgy van fizikája, mint teszemazt a víznek, tehát bizton számíthatunk arra, hogy ez az elmebeteg gyakorlat nemsokára – mindannyiunk, de főleg Magyarország számára – kötelezően előírásra kerül. Mondhatnónk, lecsorog hozzánk. Tehát nem elég, hogy egy-egy uniós beruházásnál kell kisebbségi népbiztost alkalmazni, hanem a közintézményeinknek évről-évre auditálniuk kell, hogy hány négerük van. Illetve, mivel a lehetőségek száma végtelen, lehet majd kötelező arabot is előírni, ami egy zsidó temető esetében például vicces lesz.

Ugyanakkor az ilyenkor menetrendszerűen érkező kötelezettszegési eljárást mégse a megvalósíthatatlansági problémák fogják kiváltani, hanem mert nem találnak elég kiérdemesült jogvédőt majd hazánkban a négerszámláláshoz, ugyanis mióta a Tátikából aktivista- és komcsiképző lett, olyan reakciós tudományokat, mint a százalékszámítás már nem tanítanak. Csak elvenné az időt a fontosabb dolgoktól….

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (8) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6164) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Sport (729) Mozi világ (440) Heti lámpás (260) Történelem (15) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (513) Kultúra (6) Nagyvilág (1465) Jobbegyenes (2349) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (141) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (665) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Politika (1581) Életmód (1) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>