Ma 2023 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Amerikai lap: Orbánt igazolják a háborús számok, a Nyugat mégis démonizálja

Amerikai lap: Orbánt igazolják a háborús számok, a Nyugat mégis démonizálja

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A magyar miniszterelnök régóta tárgyalásokat szorgalmaz a felek között az eszkaláció elkerülése érdekében, szemlézi a The American Conservative-ot a Mandiner.

Rod Dreher író, filozófus a The American Conservative című ]]>lapban]]> fejtette ki véleményét az ukrajnai háborúról és a Nyugat katonai szerepvállalásáról. Dreher emlékeztetett arra, hogy az orosz külügyminiszter már decemberben úgy nyilatkozott, hogy „Ukrajna szövetségesei harcban állnak Oroszországgal”. Nemrég pedig Orbán Viktor magyar miniszterelnök is leszögezte mindezt.

„Azonban Orbán elítélően szólt erről a helyzetről, hiszen régóta tárgyalásokat szorgalmaz a háborúban álló felek között, az eszkaláció megelőzésének céljából” – tette hozzá a szerző.

Dreher úgy véli, hogy „az ukrajnai pusztításról szóló adatok és a menekültek száma őt [Orbán Viktort] igazolják.”

A fiozófus cikke végén hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor az egyetlen vezető, aki „könyörög” a Nyugatnak a tárgyalások útján történő megoldásért, miközben a média „démonizálja” őt, írja a Mandiner.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (142) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Nagyvilág (1306) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Egészség (50) Kultúra (6) Mozaik (83) Politika (1581) Heti lámpás (261) Sport (729) Tv fotel (65) Autómánia (61) Belföld (8) Irodalmi kávéház (518) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2577) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Gazdaság (676) Mondom a magamét (6707) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>