Ma 2023 január 31. Marcella napja van. Holnap Ignác napja lesz.
cf626d1718e65f942292fc7add6be44b.jpg

Bayer Zsolt: Tudatipar

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Már Isten említésénél látszott – igazából lehetett tudni előre –, hogy a tudatipar nagyágyúi, monopolistái és kartellezői minden erővel támadni fognak. Annak a bizonyos törvénynek a preambulumában az áll, hogy akik hisznek Istenben, és akik nem… A tudatipar zsoldosai ebből annyit tártak a nyilvánosság elé, hogy az új kormány kirekeszti a társadalomból az ateistákat, mert beemeli Isten nevét a törvény szövegébe.

Magyarul arról van szó, hogy a tudatipar keretlegényei nem tudják elviselni az istenhívőket, s minden erővel megpróbálják őket kirekeszteni a polgári társadalom sáncaiból, miközben veszettül gajdolnak, hogy őket bántják és kirekesztik.

A tudatipar Lenin-fiúi megindították a kultúrharcot. Mint mindig.

A harc legújabb ütközete Kövér László Károlyi szobráról mondott szavai körül zajlik majd.

Mert Károlyi a tudatipar felségterülete szintúgy, miként az egész Tanácsköztársaság, a vörös rémuralom, a Horthy-korszak „hivatalos” és „PC” értékelése, továbbá az antiszemitizmus kérdésköre. A tudatipar sakáljai kilencven esztendeje őrzik befolyásukat és monopóliumaikat ezeken a területeken.

Mert mély meggyőződésük szerint mégiscsak ők a történelem urai.

Így azután már a kérdések feltevése is bűn.Bűn gondolkodni, kérdezni, olvasni olyasmit, amit őszerintük nem ildomos olvasni. Bűn elolvasni Tormay Cecile Bujdosó könyv című művét. (Tormay Cecile-t amúgy Nobel-díjra terjesztették fel, aztán ötven évre kitagadták a magyar szellemi életből Máraival együtt a tudatipar hóhérai.) Bűn Tormay Cecile-t olvasni, mert esetleg kiderül, kik voltak Kun Béláék (pincepatkányok voltak). Bűn, mert esetleg kiderül, ki is volt valójában Károlyi Mihály. (Ha jóindulatú vagyok, egy debil, képességtelen idióta, akit a szerencsétlen történelmi körülmények Magyarország élére emeltek. Ha tárgyszerűbb vagyok, hát egy haza-, nemzet- és osztályáruló, aki nem átallott még Rákosi Mátyás szolgálatába sem állani…)

A tudatipar dühödt patkányai nem szeretnek ilyesmikről hallani. Nem szeretik hallani, ki volt Linder Béla, Károlyi hadügyminisztere, akit 1962-ben Belgrádban katonai tiszteletadással temettetett el Tito. A tudatipar fekete serege nem akarja, hogy olvasható legyen Mályusz Elemér Vörös emigráció című műve, mert abból esetleg kiderül, mit és hogyan tett a Tanácsköztársaság után Magyarország ellen a bukott patkányfalka.

S miközben a tudatipar nagytőkései mindezt nem szeretnék, egyfolytában a szabadságról, a toleranciáról, a megértésről, a tiszteletről vernyákolnak.

Hát ennyit akartam elmondani. A várható harc előszavaként. S még azt, hogy Károlyi Mihály nyomorult életében semmi, de semmi nincsen, amiért szobrot érdemelne. Kéthly Annáéban viszont igenis van…

(P. S.: A legfrissebb hír szerint Biszku Béla lánya elintézte, hogy az Uránia mozi ne vetítse az apjáról, Biszku Béláról szóló filmet. Személyiségi jogokra hivatkozott. Biszku Béla egy rohadt gyilkos. A többi nyálfolyató gyilkossal együtt bíróság előtt kellene állnia. Mint azoknak, akiket százévesen is előásnak, ha kell, hát az őserdő mélyéről. De Biszku elvtárs köszöni, jól van, élvezi kiemelt nyugdíját, és a jelek szerint végelgyengülésben, ágyban, párnák közt fog távozni közülünk. Nincsen ez így jól. Nagyon nincsen…)

Kapcsolódó anyagok:

- ]]>BIZOTTSÁG ELŐTT A LETILTOTT BISZKU-FILM ]]>

- ]]>A történelem betilthatatlan, ma levetítik a Biszku-filmet]]>

Bayer Zsolt, magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Sport (729) Egészség (50) Irodalmi kávéház (516) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1305) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2536) Mozi világ (440) Tereb (142) Történelem (15) Gasztronómia (539) Életmód (1) Belföld (8) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6583) Politika (1581) Tv fotel (65) Gazdaság (675) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Heti lámpás (260)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>