Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
Menczer Tamás alaposan helyretette Kálmán Olgát – nézze meg, zseniális!

Menczer Tamás alaposan helyretette Kálmán Olgát – nézze meg, zseniális!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez történik, amikor a hazug baloldal lebukik.

A Gyurcsány–Dobrev-párt egyik legszélsőségesebb gyűlölködőjéről derült ki, hogy lényegében nem más, mint nettó hazudozó.

Mi is történt?

Kálmán Olga az ATV Egyenes beszéd című műsorának múlt pénteki adásában azt állította, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium nem válaszolt arra a kérdésükre, hogy „mi lett a sorsa kétmillió koronavírustesztnek”.

„Nem mondják meg, ki kell perelnünk” – szajkózta harciasan az adásban a magát egykoron ]]>„független, objektív médiamunkásnak”]]> hazudó volt tévés.

Szerencsére Menczer Tamásnak lehetősége nyílott a műsorban megfelelni a vádakra, tehát hamar kiderült, hogy megtévesztésről, hazugságról van szó.

Az államtitkár ugyanis papírral igazolta, hogy még azelőtt válaszoltak a DK-s levélre, mielőtt a „szélsőbalos nagyasszony” előadhatta volna magánszámát. Kiderült az is, hogy az Apró–Dobrev-klánt képviselő ügyvédi iroda – hát persze, hogy a Czeglédy és társa – időben megkapta a feleletet arra, mi történt a szóban forgó tesztekkel.

És lássanak csodát, azokat nem értékesítette a magyar kormány, hanem az utolsó darabig átadta az Állami Egészségügyi Ellátó Központ részére.

A Gyurcsány-pártot tehát, ahogyan korábban már oly sokszor, ismét előbb utolérték, mint azt a bizonyos sánta kutyát.

Mindenki számára ajánljuk az alábbi videó megtekintését, mert ahogyan Menczer Tamás helyretette Kálmán Olgát, sőt az egész baloldalt Gyurcsányostul, Czeglédystől, Korózsostul, mindenestül, az zseniális.

 

Juhász Attila - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Vetítő (30) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7546) Tv fotel (65) Belföld (10) Egészség (50) Jobbegyenes (2788) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Kultúra (7) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Sport (729) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Gazdaság (705) Mozaik (83) Heti lámpás (312) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>