Ma 2023 december 06. Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.
f8a190d834d01f1736d1dd510f5669d2.jpg

Bayer Zsolt: Bagolyköpet

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

„A baglyok elsősorban kis termetű rágcsálókkal, énekesmadarakkal és nagyobb termetű ízeltlábúakkal táplálkoznak. Az elfogyasztott táplálék emészthetetlen részeit, mint a csontok, toll, szőr, rovarok kitinpáncélja, egy tömör, úgynevezett köpet formájában kiöklendezik.{...}"

"{...} A bagolyköpetek fajspecifikusak, vagyis adott fajra jellemzők (tehát más alakú köpete van a gyöngybagolynak, mint az erdei fülesbagolynak, vagy mint a macskabagolynak stb.), ez alapján a bagoly látványa nélkül is megállapíthatjuk, hogy az adott területen mely bagolyfaj fordul elő.” (]]>www.vadaszmester.hu]]>)

A bennünket körülvevő bagolyköpetek nem mutatnak semmiféle változatosságot. Gazdáik felzabálták a liberalizmus, neoliberalizmus minden fellelhető formáját, torz, beteg, legyengült, önmagából kifordult, sérült, fertőzött, mérgező, rusnya és undorító „példányát”, de még a dögöket is megették, majd megpróbálták megemészteni. De mert lényegében az egész emészthetetlen, hát naponta ideköpik a lábunk elé.

Ott van a bennünket körülvevő bagolyköpetekben a másság kultusza, a rend és a fegyelem elvetése, a szabályok összekeverése a diktatúrával, a beteges és undorító vallásellenesség - különösképpen a kereszténység gyűlölete -, a kirívó és példátlan magyargyűlölet, a hagyományok, kultuszok megbélyegzése és kiröhögése, a múlt örök megtagadása, vérfertőzés, bűnpártolás és bűnmegértés, a nemzet megsemmisítésének igénye és akarása, a hagyományos településformák, hagyományos közösségi formák, a családok megvetése, cinizmus, gyermektelenség, abortuszpártiság, devianciakultusz, szexuális kicsapongás, libertárius elmebaj, Lautréamont-dicséret, bűn, bűn, bűn és vad sakálröhögés.

A német közszolgálati televízió idiótái rajzfilmben hazudoznak a „magyar helyzetről” a német gyerekeknek: bagolyköpet.

Benne van a végtelen ostobaság, a végtelen német agymosottság. Benne van a pillanat, ahogy a németországi futball-világbajnokság idején ugyanezek az alakok arról vitáztak a sajtójukban, nem lesz-e abból baj, hogy a németek nemzetiszínű zászlókkal járnak tömegesen a meccsekre buzdítani a nemzeti válogatottat. Benne van szegény Martin Walzer tragédiája és Ignaz Bubis bagolyköpete. Benne van minden.

„Ideje felfüggeszteni Orbán szavazati jogát az EU-ban” - írja Guy Verhofstadt, az európai „liberálisok” vezetője az EUobserver című lapban. Igazi bagolyköpet. Pont olyan, mint a szerző maga. Elcsépelt, semmirevaló hülyeségek seregszemléje, rossz külsejű, beteges ócskaság.

Hazugság, hazugság, hazugság: Guy Verhofstadt. S mindez miért?
Pénzért. Benne van minden bagolyköpetükben a pénz, pénz, pénz. Pénzért árulnak hazát, tisztességet, múltat, népeket, jövőt, elveket, eszméket - s mert a messzi homályból még rémlik nekik, hogy ez undorító, hát inkább megteszik a pénzt legfőbb eszmének. S aki a pénzüket sérti, azt kiátkozzák. Mert gazemberek, egytől egyig. És meggyőződésük, hogy nekik ezt is lehet, nekik mindent lehet. Nagyköveteik veszik maguknak a bátorságot, hogy odaítélt díjakba ugassanak bele. Úgy viselkednek éppen, mint a Nyugat-indiai meg a Kelet-indiai Társaság egykoron a bennszülöttekkel. (S ha nem elég világos az itthoni példák özöne, hát mondtam már: vigyázó szemetek Ciprusra vessétek!)

S ha akad végre egy tisztességes hang is a kórusban, ha akad valami értékes és megszívlelendő és emberi a bagolyköpetek között, azt azonnal összemocskolják.  Christofer H. Smith republikánus képviselő, a Helsinki Bizottság társelnöke azt írta tegnap, hogy „méltánytalanok és kettős mércét alkalmaznak azok a bírálatok, amelyek a magyar kormányt érik a demokrácia és az emberi jogok helyzetével kapcsolatban”. S milyen címet ad ennek a hírnek idehaza a HVG? Ilyet: „Magyarországot ajnározza egy amerikai republikánus”. HVG: aljasság, bűn, undorító bagolyköpet.

S ha a magyar kormány kikéri magának a német közszolgálati televízió idiótáinak rajzfilmjét, miképpen számol be erről az Index? Így: „Kumin Ferenc kiborult egy rajzfilmen”.
Index: aljasság, bűn, undorító bagolyköpet.
De nem baj.

Látták Mel Gibson Apocalyptóját? (Ha nem, sürgősen pótolják! És ne feledjék azt sem, miképpen akarták kicsinálni Mel Gibsont a bagolyköpetesek!) Nos, van a filmben egy jelenet, amikor az áldozatra szánt, de menekülő Jaguár Mancs leugrik a vízesés tetejéről, majd partra úszva így kiált oda üldözőinek, miközben törli le magáról azt a nagyon jellegzetesen kék festéket, amellyel bekenik az áldozatra szántakat: „Én Jaguár Mancs vagyok! És ez az erdő itt az enyém! Itt vadászott már a nagyapám is, és itt fognak vadászni a gyermekeim is, ha én elmegyek!”
Ezt fogjátok fel végre, bagolyköpetgyártók: ez az erdő itt a miénk.
És most töröljük le magunkról a kék festéket. Világos?!

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (531) Kultúra (6) Történelem (16) Nézőpont (1) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1309) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (281) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Flag gondolja (34) Mozaik (83) Életmód (1) Mondom a magamét (7252) Egészség (50) Gazdaság (694) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Jobbegyenes (2724) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>