Ma 2022 január 28. Károly, Karola napja van. Holnap Adél napja lesz.
2b6bffed933d2ae6d9c057c3a84ca8e1.jpg

Natasha könyvespolca - Tepertél már le krokodilt?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

...ha nem, akkor valószínűleg szükséged van pár tippre ahhoz, hogy megtanuld, pontosan hogyan is kell - hiszen honnan tudhatod, mikor jelenik meg a buszon vagy az utcán egy megtermett krokodil?!

Viccen kívül, az embernek néha elkel a segítség: ha nem tudja, hogy is fogjon hozzá az eldugult lefolyó kitisztításához, ha fogalma sincs, hogy kell miniszoknyában kiszállni a kocsiból úgy, hogy ne látszódjon ki a "lényeg", ha elfelejtette a legutóbb kóstolt ínycsiklandó koktél összetevőit. Nem vagyunk tökéletesek, hiába próbálunk meg annak mutatkozni.

Bár a régen menőnek számító illemkódexeket pont a megsegítésünkre írták, manapság ritkán találkozni olyan könyvekkel, amik eligazítanak. Persze  mondhatnátok: ott az internet, bármi fellelhető ott! Hát ez nem igaz: tipikusan pont arról nincs infó, amiről kéne (tiszta Murphy, ugye?).

Derek Fagerstrom, Lauren Smith és a Mutasd meg csapata viszont a segítségünkre sietett egy olyan könyvvel, amellyel nemcsak a fent említett hétköznapi problémáinkat űzhetjük el, hanem az olyan extrém dolgokra is megoldást nyújtanak, mint a képen látható szörnyprobléma.

]]>]]>

Ez a Mit hogyan: 500 tanács egyértelmű ábrákkal, illusztrálva, élénk színekkel és humorral felturbózva. Pontosan le van rajzolva, milyen eszközökre van szükségünk az adott eseménysor végrehajtásához, ha pedig nem ismernénk fel mit is kéne használnunk, a hátul levő kellékmutató segítségével be tudjuk azonosítani.

Első pillantásra olyan, mintha tényleg mindenre gondoltak volna az írók. Másodikra csodálkozik az ember, mennyi újdonságot rejt a kötet - olyasmit, amire sosem gondoltunk volna. És bár le tudjuk tenni a könyvet, újra és újra felvesszük mert vagy nem tudtuk végigolvasni, vagy elfelejtettük már mi is volt benne, vagy másoknak fogjuk ajánlani. Így történt velem is. Ideális ajándék bárkinek, bármilyen alkalomra, bár egy kicsit drágának tartom. Ez az a könyv, amelyikben mindig találunk újdonságot és mindenki megtalálja a számára érdekesnek tartott ötletet, kortól-nemtől függetlenül.

Hatalmas! Rég láttam ennyire ötletes és egyedi könyvet. Annyi a gondom vele, hogy az 500 oldala ellenére rövidnek tűnt de remélem, lesz még folytatása. Csak ajánlani tudom. Csillagos ötös.

]]>]]>

(részletek a kiadó engedélyével - a könyvért köszönet a ]]>Geopen kiadó]]>nak!)

 

Könyv adatai:

- Kiadó: Geopen Könyvkiadó Kft.
- Oldalszám: 500
- Borító: puhatáblás, ragasztókötött
- ISBN: 9789639765757
- Megjelenés: 2009Natasha
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja
]]>http://biblioteka.freeblog.hu]]> 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Tv fotel (65) Életmód (1) Kultúra (6) Nagyvilág (1464) Belföld (6) Mondom a magamét (5847) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Tereb (140) Történelem (14) Mozi világ (440) Heti lámpás (256) Flag gondolja (33) Egészség (50) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (509) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (664) Jobbegyenes (2206) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1579)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>