Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
Az orosz energiagyógyászat nagykönyve - CD melléklettel!

Az orosz energiagyógyászat nagykönyve - CD melléklettel!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az öngyógyítás gyakorlatai a Tiszta Tudat fényében... - Ezt nézzék meg!

Vörös Mária 4 könyve egy kötetben! FIGYELEM! A MEGBETEGÍTŐ MÁTRIX című kötet egy vadonatúj önálló könyv, NEM RÉSZE ennek a könyvnek!

Az öngyógyításé a jövő. Az energiával való gyógyítás napjainkban már nem annyira újszerű, mint néhány évvel ezelőtt. Ahogy az emberi tudat is finomodik, úgy válik az ember egyre inkább befogadóvá a körülötte lévő világ másfajta megismerésére. Az elmélkedéseket és az olvasmányokat szépen lassan felváltották az alkalmazás évei, minthogy már elengedhetetlenül szükséges a gyakorlatban is használni a tanultakat.

Az orosz gyógyászat igazi lényegét megragadni talán az orosz lélek megértésén keresztül lehet a legjobban. Meghatározása mélységeiben, határok nélküli szélsőségeiben és a végtelenségében rejlik. A monumentális természeti adottságok, a nomád múlt mind hozzájárultak a mindent befogadó tudat kialakulásához, mely meghatározza azt az érzékenységet, ami alapul szolgál a mentális gyógyítás feltételeinek, és így méltán lett az orosz gyógyítás sajátossága.

Az orosz gyógyítási mód a fizikai világunkat átható energiák - de mondhatnánk úgy is, hogy a lélek - szintjén történik. Elménkkel gyakran nem értjük, miként megy végbe a gyógyulás, de szellemünkkel és lelkünkkel - igen. A lélek közvetít a szellem és a test között, ehhez pedig érzelmeinket és érzékeinket használja.

• Hogy hogyan is történik mindez?

Mint minden a világon, az emberi test is energiák összességéből áll. Ez számos holisztikus gyógymód kiindulási pontját jelenti. A mentális gyógyítás, vagy szellemgyógyászat az alapja az orosz gyógyításnak is, melyben a beavatkozás az emberi test legközvetlenebb energiasíkján - az éteri burokban történik. A test gyógyításán felül ide sorolható még a tudat „átprogramozása” is, ami segít visszaállítani az embert az eredeti harmónia ősállapotába. A fogantatás pillanatában „megszületett” ideakép még egészséges és tökéletes, és mint információ megmaradt az Egységes Közös Tudatban. Különböző tudati eljárásokkal ez az azonosulás visszahozható, és a sejtszintű emlékezés elindítja a regenerálódást a szervezetben - fizikai beavatkozás nélkül, teremtő erőnk segítségével.

*

Az orosz energiagyógyászat egyfajta látásmód. Inkább spirituális út, mint technika. Célja, hogy olyan szemléletváltáshoz vezessen el, ami megmutatja az ember teremtőképességét. Az elme hatalmát és gyógyító erejét!
Az ember több annál, mint amit gondol magáról...!

Az energiával való gyógyítás napjainkban már nem újszerű. Ahogy az emberi tudat finomodik, úgy válik egyre inkább befogadóvá, hogy a valósága több, mint amit jelenleg tapasztal. Az ember nem csak test, hanem leginkább teremtő tudatosság. A lélek annak felismerése felé halad, hogy rendelkezik minden olyan erővel, amely a valósága és állapota formálásához szükséges...
*
„Vörös Mária vagyok és gyógyítok.
• Hogyan? … sokáig kerestem rá a megfelelő kifejezést, de napjainkban már könnyű dolgom van. Elém jött rengeteg megfogalmazás, ami igaz mindarra, amit és ahogyan teszek.

Ilyen a szellemgyógyászat, információgyógyászat, a mentális gyógyítás. De én mégis az orosz tradicionális gyógyítót szeretem a legjobban. Egyrészt mert mindent magában foglal, amit fent felsoroltam, másfelől orosz származásom meghatározza személyemet, lelkemet és gyógyítói képességeimet. Erről a pontról tudom magamat a leghűbben körbeírni, meghatározni, bemutatni...

Az eszmélés, hogy ki is vagyok, miért és hogyan tovább… sok-sok évvel ezelőtt fogalmazódott meg, mikor is tanítványa lettem egy tatár-baskír származású gyógyítónak. A Kaukázus lábainál eltöltött sok gyermekkori év után természetes volt, hogy hozzá vetődtem – úgy, hogy nem is kerestem. Évekig tanultam nála és minden olyan természetesen ismerős volt, hogy nem beépülnie kellett a tanultaknak, hanem kihoznia belőlem mindazt, amit már születésemkor magammal hoztam.

Az egész életem felborult, megváltozott. A gyógyítás maga alá rendelt mindent, amiben addig értelmet láttam. Ez lett az életem...

Tanulmányaimat, az anatómiai ismeretek elsajátítását természetgyógyász tanfolyamon és magán úton folytattam, mert a diagnosztizáláshoz, vizualizáláshoz elengedhetetlennek tartottam. Egy évvel ezelőtt (2019) voltam Indonéziában – Balin – ahol tanulmányaimat tovább folytattam helyi gyógyítók, olajkészítő mágusok mellett. Egy magas rangú pap beavatásában részesültem, amely tovább segítette, tágította érzékelésem tartományát és nyitotta meg számomra még sok új meglátás, megnyilatkozás előtt az utat.

Balin elsajátítottam a balinéz masszázs, és a thai talpreflexológia fortélyait, melyekről regisztrált okleveleket kaptam...”

*
... A gyógyítás az aura síkjain történik, ahol minden információ adott ahhoz, hogy a betegség üzenete lefordíthatóvá váljon. Információ gyógyászat és szellemgyógyászat, a lélek szempontjából megértés és elfogadás... A lélek hangja, a szeretet. Erősítsük meg ezt a hangot, váljunk tudatossá rá - ez az önmegismerés. Csak erről a pontról kezdhetünk el igazán szeretni és szeretve lenni...!
*
Gyógyítsuk Mi Is Magunkat a Tiszta Tudat Fényében!
*

Ajánljuk mellé:

]]>Félni csak...kinek is lehet?]]>
]]>Megvásárolt újságírók]]>
]]>A menekültipar]]>

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (711) Egészség (50) Mondom a magamét (7657) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2815) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Történelem (18) Tv fotel (65) Autómánia (61) Heti lámpás (319) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Belföld (11) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>