Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
A pénz istenei

A pénz istenei

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A Wall Street összeesküvése Amerika leigázására

Lovas István: „A Princeton Egyetemen és a Stockholmi Egyetemen végzett William Engdahlnál minden bizonnyal nincs szerző, akit jobban gyűlöl és akitől jobban tart a fősodratú nyugati sajtó és a vezető politikusok. A stratégiai kockázati tanácsadó több, elsősorban a kőolaj szerepéről és a geopolitikáról írt könyve bizonyult profetikusnak. Ő az, aki nem hímezve-hámozva »háttérhatalmakról« ír, hanem mindig pontosan megnevezi, kikről van szó. Ezt teszi most is!”

Ez nem egy szokványos pénzügyi könyv.

Jelen kötetünk bemutatja az amerikai hadsereg, a Wall Street-i bankok és a mindenkori amerikai kormány pénzügyi eszközeinek bensőséges kapcsolatát, amelynek során a Brit Birodalom bukása után a legnagyobb és leghatalmasabb globális birodalmat hozták létre.

Az USA legnagyobb álma vált valóra, mikor is az 1800-as évektől minden lehetőséget megragadtak annak érdekében, hogy egy új és még könyörtelenebb szuperhatalmat hozzanak létre.

A könyvből megtudhatja:

• hogyan hajtottak végre 1913-ban a Wall Street-i bankárok államcsínyt, amely során egy magánszövetséget hoztak létre az I. Világháború finanszírozására és annak kirobbantására?

• miért működik magáncégként az USA jegybankja, miért hozták létre és kik üzemeltetik a FED-et?

• mire és kik használják valójában az aranyat?

• hogyan emelkedett fel a Rockefeller család a nagy gazdasági világválság idején, és miként alakították Amerika - és azon keresztül Európa-sorsát a II. Világháborúban és azt követően?

• hogyan hirdették meg 1941-ben és pontosan mit takart az „Amerikai évszázad” forgatókönyve?

• milyen titkos terv alapján léptette be az Egyesült Államokat a II. Világháborúba a Külügyi Kapcsolatok Tanácsa?

• mi lett a sorsa a II. Világháború idején Európából az USA-ba vándorolt aranynak?

• hogyan befolyásolják napjainkban is Amerika leggazdagabb családjai a világpolitikai eseményeket?

Az amerikai dollár pénzügyi rendszere nem 1944-ben, a Bretton Woods-i konferencián született meg! 1945 augusztusának első napjaiban jött létre, amikor az USA ledobta az atombombákat Hirosimára és Nagasakira. Attól a pillanattól fogva a világnak nem volt kétsége, hogy ki lett az új szuperhatalom.

A könyv a pénzről szól, amely immár a befolyásolás eszköze, ami egy apró globális elit kezében összpontosul, akik szó szerint istennek tartják magukat: a pénz isteneinek.

Ezek az „istenek” azonban visszaéltek a hatalmukkal, és szisztematikusan rabszolgaságba kényszerítették a fiktív dollárjaikon keresztül az egész emberiséget.

*
„A Pénz Istenei” című eme kiadvány a már megszokott aprólékossággal és bizonyítékok tömegével okoz a mai napig is fejfájást a Wall Street-i bankároknak.

Ezt a Könyvet Támadni Lehet, de a Tartalmát Meghazudtolni Lehetetlen!!

*

A Magyar Menedék Könyvesház mélyen átérzi a jelenkori nehézségeket, és értékeli azokat az erőfeszítéseket, amelyeket a magyar emberek a haza védelméért, embertársaink egészsége érdekében megtesznek, ezért:

Könyvesházunk csatlakozva a HírTV felhívására április elején részt vett, és 50 db A Pénz istenei könyv bevételének árával támogatta a Szent László és Szent István Kórház betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány-t.

Számlaszámuk: 11705008-29919907

IBAN: HU43 1170 5008 2991 9907 0000 0000

BIC(SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
*
Ajánljuk mellé:

]]>Félni csak...kinek is lehet?]]>
]]>Megvásárolt újságírók]]>
]]>A menekültipar]]>

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Gazdaság (709) Mozi világ (440) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Mozaik (83) Történelem (18) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Mondom a magamét (7603) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Egészség (50) Nézőpont (1) Vetítő (30) Kultúra (9) Életmód (1) Jobbegyenes (2804) Heti lámpás (313) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>