Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Az orosz-ukrán konfliktus háttere

Az orosz-ukrán konfliktus háttere

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Vajon hogyan fog dönteni a new york-i elit annak a szánalmas roncsnak a sorsáról, amely valaha Európa tiszteletreméltó nevét viselte...

Földi Pál új kötetében (2022) megdöbbentő, rá jellemző katonai precizitással mutatja be a legújabb orosz-ukrán háborúig vezető és azt okozó történelmi eseményeket.

Az orosz és az ukrán nép kialakulását, a vikingektől napjainkig terjedő történelmét, a két nép rokonságát és az azt elpusztító tényezőket ismerheti meg a Kedves Olvasó! A nacionalizmust kihasználó erők mindkét felet marionett-bábuként mozgató álságos munkájának egyetlen célja Európa és a európai értékek teljes elpusztítása.

Ukrajna tragédiája – ami a területén zajló jelenlegi háborút illeti – nem csak Oroszország több évszázados elnyomásának véres megismétlése. Több és sokkalta veszélyesebb annál. Veszélyesebb, mert a mostani háború nem Ukrajna birtoklásáról, hanem Oroszországról szól. Pontosabban Oroszország „befalazásáról”, azaz végleges meggyöngítése által leválasztani Európáról...


A nagytekintélyű egykori francia elnök, De Gaulle tábornok mondotta egyszer: „Európa, az Urálig tart”. Erre a törekvésre történtek ugyan kísérletek Nagy Péter és II. (Nagy) Katalin cárok, majd az utóbbi évtizedekben Putyin orosz elnök részéről, de függetlenül a hatalmas és lenyűgöző orosz kultúrától ezt Európa népei sohasem ismerték el. Az orosz földet el akarták pusztítani – vagy legalábbis földarabolni – a bizánciak, a tatárok, a Német Lovagrend, az Oszmán Birodalom, a svédek, a Lengyel-Litván Unió, a britek, Napóleon és a náci Németország, Japán és Kína és most napjainkban az Amerikai Egyesült Államok, az Európai Unió segítségével.

A világ egyik legnagyobb nyomorában élő ukrán nép előtt pedig felcsillantották az EU és NATO tagságot, megtetézve a felébresztett hagyományos ukrán nacionalizmussal, és a jogos orosz gyűlölettel. Putyin háborús fellépését és a vele járó pusztítást lehet elutasítani, elítélni, de ne felejtsük el, nincs ok okozat nélkül.

Már hajladoznak a világ fái, kiöntenek a folyamok a globalista vihart megelőző roppant szélroham nyomása alatt, és ezzel szemben ma Európa 700 millió lakosának kezeit tördelve azt kell lesnie, hogy vajon hogyan fog dönteni a new york-i elit annak a szánalmas roncsnak a sorsáról, amely valaha Európa tiszteletreméltó nevét viselte...
*

Ajánljuk mellé:

]]>Félni csak...kinek is lehet?]]>
]]>Megvásárolt újságírók]]>
]]>A menekültipar]]>

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Kultúra (9) Tereb (146) Gasztronómia (539) Életmód (1) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7603) Szépségápolás (15) Sport (729) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (709) Heti lámpás (313) Jobbegyenes (2804) Belföld (11) Tv fotel (65) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>