Ma 2022 november 28. Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.
Verhofstadt esete a trágyadombbal

Verhofstadt esete a trágyadombbal

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nagy lehet a pánik a Brüsszelben.

]]>Interjút adott ]]>a 168 Órának Guy Verhofstadt. A migránspárti belga politikus, aki már többször nekiment a magyar kormánynak és személy szerint Orbán Viktornak is, most ismét akcióba lépett.

"Elég csak megnézni a híreket a magyar állami műsorszolgáltató, az MTVA csatornáin ahhoz, hogy képet kapjunk arról, miféle párhuzamos univerzumot hozott létre a Fidesz, hogy elhitesse a szavazóival, valójában abban élnek." – mondta az interjúban.

Nem nehéz kitalálni az információinak forrását, hiszen papagájként mondta föl a hazai Soros-barát ellenzék tipikus mantráit.

Nagy lehet a pánik a brüsszeli migránssimogató Soros-brigádokban a jövő évi európai választások miatt, mert Verhofstadt ezúttal odáig merészkedett, hogy személyében próbálta megsérteni a magyar miniszterelnököt:

"Orbánt a politika trágyadombjára kell küldeni új, populista barátaival együtt."

Nos kedves Guy, innen üzenjük Önnek és az egész Soros-barát bevándorláspárti csapatnak, hogy a nemzetközi tendenciákat megfigyelve sokkal inkább Önöknek van kiparcellázva egy jó meleg hely azon a bizonyos trágyadombon.

Mert Petőfi Sándor örökbecsű szavaival élve:

"Az idő igaz, s eldönti, ami nem az."

Csépányi Balázs
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Egészség (50) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6459) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Heti lámpás (260) Jobbegyenes (2481) Szépségápolás (15) Politika (1581) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Sport (729) Belföld (8) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (516) Tereb (142) Gazdaság (669) Nagyvilág (1304) Kultúra (6) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>