Ma 2024 május 20. Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
Az igazság arcon csapta az ellenzéket

Az igazság arcon csapta az ellenzéket

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Bécs elesett.
A tavalyi választási kampányban]]> nagy vihart kavart ]]>az ellenzéki oldalon az a videó, amit Lázár János töltött fel az internetre. 
 
A kisfilm azt mutatta be, hogy Bécs egyes körzeteiben milyen magas a muszlimok aránya.
 
Természetesen az ellenzék]]> igyekezett tompítani]]>, sőt meghazudtolni Lázár János szavait, mondván, hogy túlzó, hiteltelen és csak a Fidesz migráció-ellenes álláspontjának igazolására készült.
 
Nos a ]]>Kurier a minap arról számolt be]]>, hogy illegális mecsetet fedeztek fel Bécsben. Az ötven hívő befogadására alkalmas imahelyet egy iráni származású, síita vallású személy üzemeltette a bécsi Grillgasse ipari övezetén belül.
 
 A vallási intézmény működtetése ellentmond az ipari övezet működési funkciójának, ezért az üzemeltető megkísérelte titokban tartani az Imam Sajjad Islamic Center elnevezésű központ működtetését.
 
Ráadásul ez már nem az első eset, hiszen még januárban szintén a Kurier számolt be az osztrák főváros  21. kerületében üzemeltetett illegális mecsetről.
 
Érdemes elgondolkodni rajta, hogy vajon kinek is volt/van igaza ebben a témában.
 
A választ pontosan tudjuk.
 
Ilyen amikor az igazság elemi erővel csapja arcon a hazug ellenzéket.
 
Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2805) Autómánia (61) Mondom a magamét (7610) Vetítő (30) Történelem (18) Heti lámpás (313) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Szépségápolás (15) Kultúra (9) Életmód (1) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (11) Politika (1582) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (709) Tv fotel (65) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>